субота, 24. септембар 2011.

nude

cipele - Mango
torba- Aldo
kardigan - Passage
prsten - Accessorize
m.a.c pigment- naked
karmin revlon nude beige
lak max factor

уторак, 20. септембар 2011.

BB crema

Konačno je i na naše tržište stigla BB crema,koja je veoma popularna u Aziji,napravljena je u Nemačkoj kao krema za pokrivanje ožiljaka posle plastične operacije,laserskih tetmana...U Aziji je popularna zbog neutralizacije zutog pigmenta... Garnier je izbacio svoju verziju i stigla je kod nas, ja sam svoju uzela u lilly-u jer su imali 20% manje na Garnier proizvodima, kostala je 560 din, imali su samo jednu nijansu midium,  originalno se bb krema i pravila u jednoj nijansi,  ali kako je počela sa globalnom potrošnjom počeli su da je proizvode za sve boje koze,  pretpostavljam da Garnier ima josh koju nijansu,   mada meni ova savršeno odgovara iako sam prilično svetla,  verovatno je napravljena da se prilagodi...


Laganija je od većine toniranih krema,  pokrivenost je malo jača, brzo je koza upije, ja sam je nosila oko 5-6 sati najduže i ceo dan je isto izgedala...moram još da je testiram ali za sad sam prezadovoljna,  savršeno za svaki dan....svakom bi je preporučila!!



.


lak - miss sporty

четвртак, 15. септембар 2011.

Omiljene četkice

Za puder ( tečni i u kamenu)





ecotools kabuki


Za rumenilo



ecotools


Za korektor






sve ecotools četkice su kupljene u setu ( DM za 1500 din )


Za senke i ajlajner




studio basics mineral shadow (DM, oko 300 din)



essence smoky eye četkica (DM, 180 din)

sephora professionnel broj 13 (950din)



sephora smudge-eyeliner (oko 1500 din)



Omiljene M.A.C četkice

Za puder i rumenilo (109 i 130)





Za senke (222, 217, 219 i 266)








xoxo










субота, 10. септембар 2011.

DIVNA






ACCESSORIZE.COM
Nema je kod nas, jos uvek ,obishla sam 5 njihovih radnji  :((...nadam se da ce je dobiti !!

Tigraste cipelice

U lovu sam na tigraste cipele,nashla sam na internetu ali ne mogu da se odluchim da li cu ravne ili na shtikle...na asos.com imaju jako lepe oksford cipelice,a videla sam i Jeffrey Campbell platforme ali su jako visoke...


asos.com




Jeffrey Campbell pixie fur


asos.com



Tory Burch


asos.com


Sve su tako DIVNE!!!


понедељак, 5. септембар 2011.

Omiljeni m.a.c karmin

Znam da kod nas nema m.a.c ali ako budete bili u prilici da kupite nešto od njih ili vas tetka iz Kanade pita šta da vam donese :)) trazite m.a.c karmin!

 Kremasti su ,pigmentovani,imaju milion nijansi i mirišu na vanilu!Moj omiljeni je savršena roza boja i zove se chatter-box! Još uvek nisam našla kopiju kod nas,kad je nađem bićete obavešteni! 
Svakoj devojci treba rozi karmin.
Lak na noktima deborah pret a porter broj 12

xoxo

Novo

Prošle nedelje sam u liliju uzela deborah sjajeve jer uz svaki sjaj je zalepljen karmin,dugo sam gledala te sjajeve ali nisam neki ljubitelj sjajeva jer su uvek previše lepljivi i nerviraju me.Pošto volim njihove karmine,odlučila sam da ih uzmem,jedan set je skoro 700din,a inače je svaki po 700din,nisam mogla da propustim tu ponudu!

 Jedan karmin je mat,malo tamniji od moje prirodne boje usana,savršen za jesen,broj 6,a drugi ima malo sjaja,nisu šljokice samo malo sjaja,boja je svetlija od prirodne boje usana,savršena uz braon smoky eyes,broj 9.
Što se tiče sjajeva,uzela sam broj 7 koji ima šljokice i 6 koji nema šljokice,boje su prirodne,pigmentovane,nisu lepljivi,a traju.Obuševljena sam,planiram da uzmem i broj 5.
Našla sam omiljeni sjaj!!:))
must have!!
xoxo




недеља, 4. септембар 2011.

Spremna...

Senke iz palete Revlon copper spice   ,maskara 2000 caloria Max factor ,rumenilo m.a.c pink swoon, korektor garnier,   karmin revlon matte  strawberry suede.

Rajf Accessorize, duks Mango.




xoxo

Summer favorites

Ovo su proizvodi koje sam najvishe koristila ovo leto:

Puder leti ne koristim,koza mi je masna i nervira me ,tako da sam pochinjala sa hidratantnom kremom i kremom za sunchanje:

  Eucerin krema za sunchanje lica i vrata sa zashtitnim faktorom 30- nije masna brzo se upija.
Clinique hidratantna krema u vidu gela jer je masna koza brzo upija,bar moja,losion je mnogo tezi za masnu kozu,dobar je za suvu.

posle toga stavljam kremu za ochi i korektor:

Oba proizvoda su od Garniera ako imate problema sa nateknutim kapcima ili podochnjacima ova dva proizvoda su najbolja stvar na svetu,zeleni je rashladi i otvori ochi,a krem prekrije podochnjake,ja ga koristim svuda gde imam crvenilo:ispod ochiju,oko nosa,oko usana,chak mi prekrije bubuljice ali kap pochnu da izlazi,kad sazre treba neshto jache.

posle toga stavljam rumenilo:


oba proizvoda su Benefit
Posie tint je rozi lak za obraze,bukvalno,izgleda kao lak,nanosi se na obraze i mora brzo da se utrlja,traje ceo dan,izgleda kao prirodno rumenilo,preko njega stavim Highbeam koji da sjaj obrazima.

posle toga senke:

 danju koristim ove kremaste senke, vodootporne su tako da traju ceo dan. Make up for ever ja brend,mogu se naci u Sephori ali ne kod nas,nadam se da ce ih dobiti uskoro.
Svetlija je broj 13, a tamnija 15.

Uvece volim malo jachu shminku

 Prvo stavim bazu jer su mi kapci masni pa se sve pomeri.Ova baza Urban decay mi je omiljena trenutno,a ova paletica je savrshena,revlonova je i zove se Copper Spice.


Nisam neki ljubitelj sjajeva za usta,uvek su lepljivi i nerviraju me,karmin je uvek moj izbor,josh ako je rozi,savrsheno.Ovo leto mat rozi i koralni karmin je bio veliki trend ovo su moji omiljeni:







prvi je Revlon matte -strawberry suede ; Inglot slim gel - 40 ; Revlon matte - pink about it; Max factor - bewitching coral 827

I naravno lakovi za nokte :



Essence - you belong to me ; China glaze - for Audrey ; Revlon - tropical temptation.


to je to:))
Vashi omiljeni??
xoxo






Zelim je!!!

 Lancel  Brigitte Bardot torba
 Ovo sam ja slikala u jednom kaficu na Mallorci,uzivo je josh lepsha!
Cena je preko 1000 eura  :(




Princess Kimmie






Shminka: Mario Dedivanovic
puder,senke,karmin,rumenilo : Lancome
 Haljine Vera Vang