уторак, 11. јун 2013.

Essence I love extreme maskara









11 коментара:

  1. Nisam probala ove testove sa vodom, ali je potvrdila jos jednom da je odlicna, posebno za taj novac :))!

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala na opsirnoj recenziji da znam da zaobidjem :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ovu nisam probala ali probala asm nekoliko drugih od Essence i predobre su!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман12. јун 2013. 12:21

    Treba mi braon vodootporna maskara, daj te mi savet! Neka da nije preskupa, a da je definitivno otporna na vodu. Hvaaala unapred.

    ОдговориИзбриши
  5. Uradi LANA del Rey inspired make-up kao u spotu Young and beautiful...Plizzzz

    ОдговориИзбриши
  6. ja koristim loreal paris volume million lashes i predivna bez ikakvih pomagala uvijanje ništa prije jedan sloj i predivne su meni traje njihova maskara pola godine ne suši se kao tek kupljena. a čim je staviš nema razmazivanje opadanje dok je sam ne skineš ne lijepe se trepavice i definitivno izgleda kao da ih je milijun :) isplati se definitivno. Što se tiče posta moram ti reći da imaš jako lijepe oči <3 . google readeer se gasi 1.7. pa ako želiš i dalje pratiti moje postove slijedi me putem bloglovina ovdje je link http://www.bloglovin.com/en/blog/7492465 hvala ti puno

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман15. јун 2013. 11:07

    Mnogo mi se dopada ova maskara a bas mi treba nova, mogla bih je uzeti. A jos me zanima sta nosis na usnama, koji je to ruz? Odlicna mi je boja.

    ОдговориИзбриши
  8. odlichna maskara... ja sam kupila jednu i josh je nisam potroshila, ali cenim da cu uskoro pa sam kupila josh jednu :D plus i njenu seku da probam i tu, jer ja kao i ti nisam ljubitelj plastichne cetkice, ali ova me je prosto oborila s nogu koliko me je odushevila... u srazmeri sa cenom jedna od boljih :)

    ОдговориИзбриши