понедељак, 13. јануар 2014.

Rimmel Stay Matte tečni puder



                                                 




















41 коментар:

  1. u tinejdzersko doba sam obozavala bas ovakve puderasto-tecne make-up-e ... imala sam slican proizvod od maybelline-a ... u medjuvremnu mi se koza promijenila (sada je prilicno suva) tako da mi takvi proizvodi vise ne odgovaraju ... nemam pojma zasto su boje uvijek prilicno tamne ... i ovdje kod nas (u austriji) je takodje tako, a prosijecna austrijanka je (kao i ja) bijela k'o sir! sto se tebe tice definitivno ti nije potrebno posebno pokrice, jel ti je koza predivna ... na zadnjoj slici divno izgledas - oci i usne su WOW!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije bas za jako suvu ali sa jakom hidratantnom kremom ispod moze dobro da izgleda,boje su katastrofa kao sto vidis na mojoj ruci je dosta zuta ali mi savrseno odgovara za lice jer je malo tamnije,hvala ti ali trenutno mi je dobra koza mada ume da poludi pa mi ovaj puder bas dobro dodje :))

      Избриши
    2. jedno pitanje, koliko košta taj puder, jer nigde ne mogu da nađem cenu? Hvala unapred ♥

      Избриши
    3. Kao sto sam rekla na video snimku,platila sam ga 500din na akciji,inace je oko 700.

      Избриши
  2. Koza ti je stvarno prelepa :) trebala bi definitivno da snimis video o nezi koze lica (znam da si jedan snimala, ali bilo je to davno :))

    ОдговориИзбриши
  3. Da li je ovaj puder primetan na dnevnom svetlu, u smislu da izgleda onako brašnjavo, s obzirom na svoju strukturu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sa ovakvom aplikacijom nije i kada se ne fiksira puderom ukamenu ili u prahu,nema potrebe za tim.

      Избриши
  4. Jesi li nekad probala Manhattan-ov mat puder u crnoj ambalazi? Jako gust i super prekriva... Nije bas za suhu kozu, ali je jako dobar.

    Nisam ti nikad pisala, ali zelim da kazem da te stalno pratim i da sam tvoja videa pogledala po nekoliko puta (i jos cu koji put hihi) i ODLICNA si :) malo je reci :D

    ОдговориИзбриши
  5. Tanjice divna si!skoro sam pocela da te pratim i bas mi se dopadaju tvoji postovi...ako mozes da snimis video o nezi koze,proizvodiima za ciscenje lica, jer imam problem sa potkoznim bubuljicama posto sam cesto pod tecnim puderom...hvala puno♥♥♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, imam video o nezi koze ali vise sam pricala o porama i mitiserima jer ja imam problem sa njima,a za potkozne potrazi neki piliking,takodje maske od gline pomazu :) i moras dati licu odmora,bar jedan dan bez sminke

      Избриши
  6. Odlicna recenzija, bas mi se svidja puder kupicu ga 99%, ali mislim da je za nekog sa prosirenim porama katastrofa jer ih bas naglasava. Tebi odlicno stoji ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,ja imam problem sa porama i bas ih lepo popuni jer je pun silikona ali opet svako je drugaciji ;)

      Избриши
  7. Tanjice da li mozes da mi preporucis neki dobar korektor koji ima da se kupi kod nas :)

    ОдговориИзбриши
  8. Probala sam ovaj puder i jako mi se svidja! Uz njega sam kupila i rimelovo tecno rumenilo u boji 003 peach flush i 001 pop of pink i oba su odlivna! Preporucujem od <3 !

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na preporuci ,gledala sam ih par puta i odustala,mislim da cu sacekati leto jer tada obozavam takva rumenila :)

      Избриши
  9. A bas sam htela da kupim ovaj puder da probam :-)
    Da li si mozda probala Artdeco pure mineral korektor? ako jesi, kakav je, kako prekriva?
    hvala, Milena

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlican je:)
      Nazalost nisam jos ali ako ti treba nesto sa velikom prekrivenoscu Artdeco camouflage cream su najbolje :)

      Избриши
  10. Redovno posecujem tvoj blog i zaista si divna :) uvek pozitivna i nasmejana :) nego zanima me koliko odprilike kosta benefitov bronzer hoola :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :)) Hvala ti, kod nas oko 4400 ali ja uvek cekam snizenja,u Americi je malo ispod 30$ ali nam ne salju sa njihovog sajta.:(

      Избриши
  11. Jednom prilikom si rekla da si kao tinejdzer imala masnu kozu.Sta si koristila tada? Ja imam masnu kozu i poprilican broj bubuljica.Koristim kozji sapun pre spavanja. Sta mi predlazes da koristim za ciscenje lica? I ostale devojke ako mogu da pomognu. Hvala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste,imala sam masnu,umela je da izadje po koja bubuljica i imala sam problema sa mitiserima tako da mi je Neutrogena najbolje odgovarala,sve njihove proizvode sam koristila i kupovala po bezbroj puta i danas umem na kupim nesto,njihovi proizvodi su dosta jaki pa nisu bas za osetljivu kozu. Meni taj kozji sapun nista ali nista cak mi je malo isusio.a kada mi izadje koja bubuljica stavim samo malo sumporovog mleka i nestane,njega i sada ponekad stavim.

      Избриши
  12. Tanjice, da li bi mogla da uporedis ovaj puder sa lorealovim mat magique u tubi? Meni je lorealov bio uzasan, brasnjav, tezak, lose nijanse... A kada sam ovaj rimelov probala u DMu cini mi se kao da ima istu strukturu kao lorealov, pa sam ga zato odmah eliminisala. Mada u tvojoj recenziji deluje super, pa bih bas volela ako bi mogla da ih uporedis.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne bi smela ni da ih poredim jer Lorealov ima jako malo prekrivenost,nije dugotrajan,istakne sve pore,suve delove...svaku nepravilnost,jedan od najlosijih pudera koji sam probala ...ovaj je sroz drugaciji,nisu ni slicne strukture,nije ni malo brasnjav ali je tezi od Loreala. Ja bi ovaj uporedila sa Revlon color stay tecni puderom samo 5× jeftinijim.

      Избриши
    2. Ja ima Lorealov lumi m. i bas mi lijepo izgleda na licu, nazalost imam mjesovitu kozu, jako masnu T zonu i suve obraze tako da mi se brzo prosija, nije za moj tip. Kupila sam Healthy Mix stari, ali on mi bukvalno nista ne pokrije, ali nista (ni inace ne koristim teske pudere), da li da ga pokusam nanijeti kistom, nanosila sam ga prstima? I da li bi ovaj kozda bio dobar za moj tip koze?

      Избриши
    3. Healthy mix ima vecu prekrivenost od loreal lumi mat,probaj cetkom,ja bar tako vise volim,dodaj po koji sloj ali on nece prekriti bubuljice za, to je potreban korektor.Ja imam mesovitu kao sto sam r3ekla i obozavam ovaj puder.

      Избриши
  13. Kupila sam ovaj puder po tvojoj preporuci i mogu reci da sam prezadovoljna. Generalno mi je jako tesko da nadjem odgovarajucu nijansu pudera jer sam jako svetla, ali ova mi je savrsena, lice mi se uopste ne masti, a plus je i povoljan. Samo zelim da ti kazem da sam te nedavno otkrila i da mi se mnogo dopada to sto radis. Veliki pozdrav i samo napred :)))
    Tamara

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je drago da sam ti pomogla,delovao je kao dobar puder po jos boljoj ceni zato sam i odlucila da ga probam,a on me je odusevio :) pozz

      Избриши
  14. Meni nazalost ne odgovara,istice mi bore previse i nakon par sati mi se u krugovima skuplja na licu.A pored svega sam i boju fulila :-( al uzela sam rimmel 25 hours lon lastimg,e on mi je superiska :-) hvala ti svakako za sve savjete :-) pozz

    ОдговориИзбриши
  15. koji ruz imas ovde? prelep je i trazim nesto slicno pa bi mi odgovor puno pomogao :)

    ОдговориИзбриши
  16. Odlicno ti stoji :) Da li izgleda brasnjavo na licu? Da li je tezak da bi se koristio svaki dan? I da li bi mogla da mi preporucis neku BB ili CC kremu,posto imam masniju T zonu :) Hvalaa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije ako se ne fiksira sa puderom u kamenu ili prahu sto ne radim jer nema potrebe,meni je težak za svaki dan,koristim ga samo ako znam da ce mi trebati super sminka ceo dan jer izgleda sjajno preko 12 h. Moja omiljena je Dior i Garnir za msanu i kombinovanu kozu ;)

      Избриши
  17. Анониман11. март 2014. 19:30

    meni je ovaj puder odlican,samo sto sam pogresila nijansu,uzela sam 103 a mozda je trebalo 200.inace stalno pratim sta preporucujes od proizvoda,sve pohvale za tebe!

    ОдговориИзбриши
  18. Kupila bih ovaj puder, verovatno bi i meni odgovarao jer imam normalnu kozu sa masnijomom T zonom, nijanse su mi uvek problem. Koristila sam 42 od affinitona. Da li mozda znas koja bi mi nijansa od ovog rimmelovog odgovarala? ili nekog drugog :) a inace affiniton mi vise uopste ne odgovara nista mi ne prekriva.

    ОдговориИзбриши