понедељак, 7. октобар 2013.

L'oreal Color Riche Le Nail Art - korak po korak tutorijal


Želim da vam pokažem kako da postignete najlepši i najsavršeniji nail art za samo par minuta...




Prvo sto vam je potrebno jesu nalepnice za nokte,koristim nove L'oreal color riche le nail art nalepnice u nijansi 009 poudre d'or , mozete ih pronaći u drogerijama, oko 500rsd, imaju 18 nalepnica, za svaku ruku 9, različitih veličina, dostupno je jos jedinstvenih i prelepih nijansi ali ova mi je bas zapala za oko i prilično su jednostavne za korišćenje.



Počinjem sa bazom za nokte , Eveline 8in1,koju obožavam,mada na pakovanju piše da ih stavite na čiste nokte,ovako duže traju pa ja uvek počinjem sa bazom.


sačekate da se osuši..izaberete odgovarajuću veličinu i zalepite,zaobljeni deo postavite prema početku nokta i prisnete i zategnete prema kraju nokta...


Presavijte višak stikera preko nokta i isturpijate ,ja koristim dve tupije,jednu izuzetno grubu da odstranim višak pa drugu finiju da je ne oštetim i isturpijam uz nokat kako bi se stopila uz nokat.



i uvek nanesem top coat,izgubiće mat finiš koji imaju ovi stikeri ali stopiće se sa noktom i opet duže će da traje...i voila!


Možete da stavite na sve nokte meni se ipak sviđa na malom i domalom noktu kao akcent nokti,mislim  da tako izgleda modernije i lepše...


Sve što vam je potrebno  za ovaj manikir.




Na ostale nokte sam odlućila da stavim China Glaze Nude lak,kako bi stikeri jos vise došli do izražala...
Danas mi je treći dan na noktima,izgleda isto kao prvog,isti je osećaj kao lak na noktima,ne smeta mi,definitivno cu probati jos nijansi jer imaju jako lep izbor.
Ovo je savršena stvar za specijalne prilike,kada želite lep i jedinstven manikir,a opet ne želite da provedete sate u salonu.

Kako vam se čini?Da li ste vi probale ove stikere ili neke druge?

30 коментара:

  1. Super izgledaju nalepnice! Nisam ih nikada koristila jer sam nailazila na razlicite komentare pa nisam htela da rizikujem....
    Odlicno si ih iskombinovala! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,za ove nisam nigde nista cula ni procitala pa sam odlucila prva da ih probam :)

      Избриши
  2. Izgledaju divno!
    Probala sam neke essence koji nikako nisu hteli da stoje zalepljeni na noktima(moguce je da sam radila nesto pogresno). :\

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ni videla njihove,ove stalno vidjam po drogerijama i imaju predivne nijanse ,bukvalno su me dozivale :) hahhaa..

      Избриши
  3. Bas mi se svidja, mozda se i usudim da probam! :D Nisam fan nail arta voli mkad su jednostavni, ali mi se svidjaju ovi stickeri nekako su mi bas elegantni! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. probaj,to je zato sto niam stavila na svaki nokat,mislim da bi bilo previse :)

      Избриши
  4. Ja sam koristila Essence-ove, i bile su mi dobre, samo me zanima koliko ti traju an noktu jer nisu bas jeftine za jednu upotrebu? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. da,nisu ,zato sam ih i stavila na akcent nokte,kako bi ih duze koristila,za sada tri dana,javicu ti tacno koliko ce trajati :)

      Избриши
  5. Super mi je ovakva kombinacija :)
    Nisam jos probala te stikere...

    ОдговориИзбриши
  6. Baš je dobro!! Mislila sam da si lepila cirkončiće, nije mi ni palo na pamet da je u pitanju stiker, kada sam videla sliku. Ja moram da stavljam gel, jer su moji nokti jako loši, tanki, slabi (genetika i hormoni) i često radim sličan nail art.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. meni je taj gel toliko unistio nokte za pola godine koliko sam ga imala,trebalo mi je par godina da se oporave,mozes ovo i na gel cak bi mozda i duze trajalo :)

      Избриши
  7. Mnogo dobro izgleda! Nikada nisam probala stikere, ali me je ovo podsetilo da opet kupim crni lak (koji nikako da uzmem vec dva meseca), pa da napravim kombinaciju po uzoru na ovu. Odlicna ideja! :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. mozes i par slojeva laka sa sljokicama,kao u ovom postu :))

      http://taanjicabb.blogspot.com/2012/12/korak-po-korak-novogodisnji-nokti.html

      Избриши
    2. Tako nesto sam i zamislila. :-) U poslednje vreme mi se mnogo dopada asimetrija na noktima, bilo da je kombinacija boja u pitanju, raspored sljokica ili nesto drugo.

      Избриши
  8. Strava izgleda, imam neke stikere kao folija ali nikako da ih isprobam. :))

    ОдговориИзбриши
  9. Lepe su trakice, ali kako uzasavajuce izgleda na notku dok se ne isturpija! -.- Ja uglavnom volim trakice sa ultra komplikovanim dezenom, jer nema teoretske teorije da tako nesto sama uradim. :)

    ОдговориИзбриши
  10. Nalepnice su komplikovane, narocito za devojke koje imaju zakrivljene nokatne plocice *koje i ja imam* tako da se nisam upustala u kupovinu istih...Ali tebi su bas lepo prilegle uz nokat, super stoje uz nude lak.

    ОдговориИзбриши
  11. Ovo nema veze sa manikirom koji je inače prelep ali posto nisam nasla tvoj mail moram ovde da pitam. Zanima me gde kupuješ Orofluido proizvode u Beogradu?:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uzimam ih u salonu ali ja nisam iz Begrada ali sam vidjala njihove proizvode cak u DM npr na trgu Nikole Pasica su ih imali.:)

      Избриши