петак, 18. октобар 2013.

NEW IN - M.A.C




U ovom postu želim da vam pokažem nove m.a.c sitnice .... najbitnije jesu iz RiRi <3 m.a.c kolekcije...nažalost uspela sam da nadjem samo tri proizvoda...moja lista želja je bila znatno duža:( to sam nadoknadila nekim drugim proizvodima koje sam takodje jako dugo želela :)



Prva stvar sa kojom sam oduševljena jeste paleta senki her cocoa ... boje su skroz moje ;D ... zlatne ,bronzane,izuzetno pigmentovane ... imam dosta m.a.c senki i nisam bas oduševljena ali ove su me prijatno iznenadile...savršene su za svaki dan...samo jedna je mat,zlatna ima šljokice,ostale dve tamnije su sjajne bronzane,jedna sa hladnijim podtonovima,druga sa toplijim ... pakovanje je fenomenalno!








Rumenilo sam  jako želela medjutim rasprodato je svuda pa sam uzela ovaj duo - rumenilo/bronzer - Hibiscus Kiss i prijatno sam iznenadjena jer je bronzer savršen za moj ten,jako prirodan,a rumenilo je mnogo lepša i prirodnija verzija cuvenog nars orgazam rumenila i veliki plus je sto ima ogledalo tako da ce ovaj proizvod da završi u mojom torbi :)






Talk That Talk karmin sam najviše želela iz cele kolekcije ali ga nigde nije bilo :(((((
pa sam uzela Talk That Talk olovku za usne i opet nisam se pokajala...olovka je pro longwear tako da stoji ceo dan,cak i mi je ruku uflekala i dva dana nisam mogla da je skinem,jako mat,jako pigmentovana... naporna mi je za nanošenje jer mi treba dugo ali nema veze jer je vredna mada od karmina nisam jos odustala ;) 
RiRi Woo karmin nisam uzimala jer imam Ruby Woo,boja je ista,ni sjaj za usne jer mrzim m.a.c sjajeve,uzasni su.






Posto nisam mogla da nadjem ostale proizvode iz Rihanna kolekcije uzela sam 168 četkicu,moju omiljenu za rumenilo,imam jednu već 4 godine i odlično se drži ali ipak sam uzela jos jednu jer mi nije dovoljna samo ona.



I karmine koji su jako dugo na mojoj listi želja :)



REBEL - savršena jesenja nijansa,od kada sam ga uzela ne skidam ga sa usana.



CANDY YUM-YUM - neon roza,vise letnja boja ali pošto je letos bila rasprodata,uzela sam je sada ,a i nosila sam je par puta vec... jako volim kako izgleda sa Talk That Talk olovkom za usne,da taj ombre efekat :)




xoxo

46 коментара:

  1. Savršenstvo :) Nisi ni svesna koliko ti zavidim :) :) :) Inače, oduševila sam se kada sam videla tvoje radove, i definitivno me ti šminkaš čim budem imala neku važnu priliku (nadam se, moje venčanje :) )..

    ОдговориИзбриши
  2. Predivno, predivno! Ljubomorna sam :D
    Sve mi se sviđa i sve hoću :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste i jos da sam uspela da se dokopam rumenila i karmina...jaoo :)) Ali toliko su dobro odradili ovu kolekciju,nemam reci.

      Избриши
  3. MAC SITNICE ? SITNICE? Ovo je prava ljubav,ako mene pitas. :) Gde i kako si ovo kupila? Jaoj nemas pojma koliko ti zavidim,sve ti je prelepo,ja zelim ovu paleticu i 187SE cetku :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hehhheee..ma to su samo sitnice koje zivot znace ;)) Moja draga mama je isla na put u Dresden i Prag i tamo je uzela ali ne znam tacno jer je isla u sve 4 radnje koje tamo postoje ali sve su prodali :((((

      Избриши
  4. Ne znam da li su mi lepsi sami proizvodi ili pakovanja :) Sve mi je prelepo ali mi se najvise svidja paleta... predivna je!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni ja,ja sam ovaj duo zelela samo zbog pakovanja...i meni,stvarno je dobra ;)

      Избриши
  5. Jesu,Rebel izgleda malo tamnije na usnama,bar na mojim jer su prilicno crvene,nisam sligla da ga slikam,drugi put cu ;)

    ОдговориИзбриши
  6. Kada cemo moci da vidimo ovaj ruz Rebel? Boja je vrhunska. I da li tamniji karmini zaista smanjuju usne ili to ipak zavisi od nijanse? Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pokazacu vam sigurno u nekom postu ali verovatno ce za zavrsiti u omiljenim proizvodima,mozda malo smanje ali sa tamnim karminima mozes uvek da predjes usne,samo malo;)

      Избриши
  7. Obozavam MAC. Ova paletica mi je sjajna. Moracu da pogledam uskoro u Belgiji sta imaju, prosli put sam se uspjela ograniciti na puder u kamenu i Ruby Woo, ali sledeci put tesko :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hehhe...meni uvek tesko u radnjam sa sminkom,odem po jednu stvar uzmem uvek vise,strasno

      Избриши
  8. Nijanse ruzeva nisu moje, ali su svakako lepe. S druge strane paletica je predivna! Boje su neutralne i lako se kombinuju, zaista odlicna kombinacija.

    ОдговориИзбриши
  9. Одговори
    1. jeste,bas me je odusevila,imaju jos jednu sa jako tamnim sivkastim nijansama ali ove su mi lepse i lakse za nosenje ;)

      Избриши
  10. Paleta je božanstvena! Rebel ruž je isto predivan, blago tebi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste,stvarno je poseban karmin,kod nas nisam uspela da nadjem slicnu nijansu,uvek ih uniste sa glupim sedefom,ima Revlon ali ga nema ;(

      Избриши
  11. woooooow kakvi divni noviteti!!! sve mi se sviđa, posebno rebel, on mi je tiha patnja <3

    ОдговориИзбриши
  12. Pa kako si se zeno uspjela dokopati ovoga??? :-D Paletica mi je prekrasna, ostalo bih vise for collection's sake :D A Rebel je i moj omiljeni karmin!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. jaooo..da znas pricu,namucila sam mamu,srecom isla je na put nedelju dana posto je stigla kolekcija u radnje:) Ja da mogu sve bi uzela,cetkice su fantazija,a nabili cenu,strasno i ova olovka skuplja od karmina. Secam se kad si pisala o njemu ;)

      Избриши
  13. Mene je najvise odusevio rebel karmin! Odlicna nijansa! :) Znas li mozda postoji li kod nas na trzistu neka slicna nijansa bilo kog proizvodjaca?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Njslicniji proizvod jeste nyx olovka za usne deep purple ,za sada sto sam nasla,a trazim vec godinama...

      Избриши
    2. i Flormar ima slicnu nijansu ali tamniju i karmina i olovke ali ne znam broj

      Избриши
    3. ja imam najsavrseniji karmin u toj nijansi, uzela sam ga u sephori i odusevio me je! jako dugo sam trazila takav karmin i bas sam bila zadovoljna kupovinom
      toplo ga preporucujem
      nisam sigurna za ime ali lako ga mozes pronaci

      Избриши
  14. Ja i ja zelim Rebel, divna mi je boja <3 i paleta senki je super! Ali i ovaj novi karmin, taman, iz RiRi kolekcije je savrsenstvo!

    ОдговориИзбриши
  15. Divni noviteti, jedva cekam i ja da pokupujem neke MAC stvarcice koje su mi na listi, Ovaj pink karmin je predivan.

    ОдговориИзбриши
  16. Kakav ulov <3
    Paleta je savršena a Rebel želim vekovima!

    ОдговориИзбриши
  17. divna kupovina, candy yum yum me mami, pa me prođe, pa ga opet negdje vidim, mislim da će na kraju morati biti moj :)

    ОдговориИзбриши
  18. Aaaaa, lepa paleta, ma prelepa, ovo su baš i moje boje :)

    ОдговориИзбриши
  19. Trebam da putujem za London za koji dan i bas sam razmisljala sta bih mogla od MAC sminke da uzmem s obzirom da ne posjedujem nista :)
    Potrazicu taj Rebel karmin i mozda nesto iz Rihannine kolekcije, pakovanja su preslatka :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obozavam njihove karmine..sve ostalo onako,a pogledaj i ovu paletu,divna je ;)

      Избриши