среда, 13. новембар 2013.

NYX soft matte lip cream




U ovom postu vam predstavljam moj omiljeni proizvod od  NYX kozmetike , spominjala sam ga OVDE kao jedan od najboljih proizvoda iz 2012 godine i dalje je jedan od omiljenih .

U pitanju je krem mat  tečni karmin ,jako mat ,izuzetne pigmentacije,jako postojan,prijatan na usnama. Mozete ga kupiti OVDE, cena je 540 rsd, dostupan je u 11 prelepih nijansi ,za sada imam samo 4 ali sigurno cu uzeti još koju...ovo je jedan od onih proizvoda koji želim u svakoj mogućoj nijansi,toliko ga volim!

Pakovanje je jako kvalitetno,kao sjaj za usne, sa aplikatorom,boja svake bočice je ista kao boja proizvoda u njoj. Kada ga nanosite jako je kremast i klizi preko usana međutim za par sekundi se osuši mat, uvek nanosim dva sloje jer tada znam da ce satima da traje,jedino ukoliko pojedete nesto masnije skinuće se sa usana.
 Jos jedna stvar koju volim kod ovog proizvoda jeste sto uvek mozete da dodate sjaj za usne i dalje će lepo izgledati,nekada sjaj za usne ne ide najbolje preko jako mat karmina,neki karmini onda izgledaju flekavo i uđu u svaku poru na usnama.


Na usnama imam samo njega bez olovke za usne,inače nemam običaj da koristi olovku za usne pre njega, nema potrebe.








Stockholm - nude nijansa,na prvi pogled izgleda kao nesto za tamniju kožu ali ja ga volim i na mojoj svetlijoj jer ne izgledam mrtvo sa njim,ima breskaste podtonove,njega obožavam da nosim sa sjajem za usne.






San Paulo - ova nijansa mi je omiljena , ne samo to, ovo je jedan od mojih omiljenih karmina . BeautyCrush na YouTube ga je mesecima spominjala i nosila,ja sam ga onda mesecima trazila po netu i vredeo je jer ga obožavam,ovu nijansu bi opisala kao boju mesa mada ne previše crvenu.






Addis Ababa - prelepa roza nijansa,sa jednim slojem dobijete pravu Barbie rozu ,a sa dva  tamniju rozu sa dosta plavih podponova tako da zubi izgledaju  belji.





Monte Carlo - ovo je najtamnija nijansa koju imaju,jedan od najlepših crvenih karmina,sa jednim slojem dobijete pravu boju krvi,a sa drugim dosta bogatiju bordo crvenu.

Da li vi volite mat karmine? Da li ste probali ove NYX tečne mat karmine? Koja vam je omiljena nijansa?

Hvala na čitanju!
xoxo



35 коментара:

  1. oni jos nisu stigli na red za kupovinu :D
    adis ababa i san paulo su mi favoriti u ovom postu :)

    ОдговориИзбриши
  2. Kupila sam drugarici nijansu Istanbul, i ona je oduševljena time koliko je postojan i pigmentovan.

    Meni nažalost ulazi u pore, i on, i onaj klasičan mat ruž, i njihov kremasti ruž. Nekad ih kombinujem sa balzamom pa to tada izgleda dobro. U svakom slučaju zaljubljena sam u njihove nijanse, i rado bih isprobala još neki.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E, da, imaš baš specifičan oblik usana, a čini mi se da identičan ima i blogerka Martina, dear skin. :) Ne znam da li mi se samo učinilo ali kad god vidim tvoje usne ja se setim nje, i obrnuto :)

      Избриши
    2. Bas steta,sigurno ti se usne jako brzo isusuju,a oni jos suvi pa ne pomaze,a kremasti i meni nekad,kako koja boja. heheh...vidim i ja slicnost sada jer nemamo neki definisan oblik pa zato :))

      Избриши
  3. Najlepši ruževi na svetu :))) Imam sva četiri, međutim, moj Addis Ababa nije ni prići tvom, skroz je nepigmentovan, i sa tri sloja je bledunjav i providan

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesu ;))) bas steta,ja sam imala taj problem sa Monte Carlom ali posle dva meseca koliko ga imam poboljsao se,bas cudno ali sad je mnogo bolji :))

      Избриши
    2. A meni je Monte Carlo odličan, skroz je gust i pigmentovan, možda se i Addis Ababa poboljša :)))

      Избриши
  4. Koji je ruz na poslednjoj fotki?inace prelijepa si tu ! :D

    ОдговориИзбриши
  5. A ja sam trenutno u Stockholmu, tako da je moj izbor jasan :) samo sto sam ovde jedva nasla nesto NYX proizvoda i skuplji su nego kod nas! Tako da, nista bez Aleksandra ;))

    ОдговориИзбриши
  6. Wow ovaj drugi po redu....boja je fenomenalna!

    ОдговориИзбриши
  7. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  8. Ja sam te otkrila tek, pre par noci, i za dva dana sam sve tvoje youtube postove odgledala i malo je reci da sam odusevljena, tvojim radom, znanjem i prekorisnim savetima! Prelepa si i preprijatan glas imas, mislim da ti je mesto i na nekom radiju ili televiziji :) Pratim te i na Instagramu i stvarno sam odusevljena! Ne znam kako te pre nisam "otkrila" :) Zanima me da li mozes da mi napises neke od sajtova gde narucujes kozmetiku, a moze i druge stvari? Hvala unapred! I samo tako nastavi <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hehe...za dva dana,svaka ti cast,ja vec skoro dve godine ih snimam:D Hvala ti!! od nasis sajtova samo kupujem na alexandar-cosmetics.com ,a listu ostali mozes pogledati
      ovde - http://taanjicabb.blogspot.com/2013/04/internet-kupovina.html

      Hvala tebi :))

      Избриши
  9. Ja imam Sao Paolo i divna je boja, samo ne volim mate efekat, ne svidja mi se kad se osusi pa stavljam balzam ispod. Divan je i Stockholm!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mozes uvek dodati sjaj za usne,bezbojni bi bio najbolji izbor da ne promeni divnu boju koju San Paulo ima :))

      Избриши
  10. Probala sam slične proizvode, samo drugih marki, i definitivno su najpraktičniji proizvodi ove vrste :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Essence i Manhattan imaju isto ovakav proizvod i odlicni su ali ovi su ipak bolji

      Избриши
  11. Cao draga, da li si ti jednom spominjala essence hajlatere i ako jesi koji tacno? I koji bi mi hajlajter preoprucila, osim one art senke? Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cao,jesam ali posto su iz ogranice kolekcije i nisu vise dostupna,tesko ces ih naci,Flormar ima odlicna terracota rumenila koji su i odlicni hajlajteri,Loreal Lumi baza,NYX ih ima...

      Избриши
  12. San Paulo je fenomenalan, moram ga nabaviti. Skoro sam te otkrila je lepo je videti nekog naseg ko se razume u sminku i zna sta radi, i pritom deli sa nama. Hvala ti, srecno u daljem radu. :)

    ОдговориИзбриши
  13. Odlicni karmini,ja imam Istanbul i predivan je,ne isusuje mi usne.Mozda cu nabaviti jos neki.Pozdrav

    ОдговориИзбриши