недеља, 3. новембар 2013.

Omiljeno u oktobru








Sahul rozal ruzina vodica - www.ajur-vera.rs 


Hugo Boss NUIT parfem




Dior rosy glow 011 petal - feelunique.com






Sephora smoothing & brightening concealer - light 04 i medium 05



Rimmel Apocalipse tečni ruževi  klik,klik....


Artdeco fixing powder for rub and waterproof camouflage 




RiRi hearts m.a.c her cocoa paleta senki







Bourjois bronzing primer - asos.com


Unicorn handbag in black - choise.com - torba

xoxo

31 коментар:

  1. Sve je super,ali ta Riri paletica me osvojila :)

    ОдговориИзбриши
  2. Predivno mi je to dior rumenilo <3 i RiRi paleta je super!

    ОдговориИзбриши
  3. koliko ml imaju sephora tecni korektori? dali dugo traju?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 0.11 fl.oz sto je samo par ml ali traju mesecima ,ja ih uglavnom koristim preko klasicnog korektora da posvetlim.

      Избриши
    2. A jel preporucujes ovaj korektor da koristim ispod ociju u trougao da posvetlim, ali samo preko tecnog pudera ili BB kreme?

      Избриши
    3. Da ,za to ga i koristim,mozes i samo njega,a mozes preko ili ispod klasičnog korektora,zavisi sta volis,imaju jos nijansi.

      Избриши
  4. Divni favoriti, piši o toj ružinoj vodici kad budeš stigla :)

    ОдговориИзбриши
  5. Rimmel Apocalips izgledaju odlično i ne znam zašto još nisam kupila bar jedan :)

    ОдговориИзбриши
  6. Bas me je iznenadila ova ruzina vodica u tvom postu, jer sam bacila oko na nju kad sam kupovala njihovo brahmi amla ulje za kosu (ne znam da li si na njega mislila kada si spomenula indijsko ulje). Sad vidim da je vredi kupiti. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste,kada sam njega uzimala iskocila mi ruzina vodica,a trebao mi novi toner za lice pa sam je uzela i nisam se pokajala,divo ocisti i hidrira kozu :)

      Избриши
    2. Kakvo je ulje :)

      Избриши
    3. za sad odlicno ali hocu jos malo da ga koristim jer proizvodima za kosu treba dati malo vise vremena.

      Избриши
    4. I mene ce zanimati utisci o ulju, jer ga i ja od skoro koristim. Svidja mi se sto se lako nanosi jer je retko pa ga ne treba zagrevati, lepo se i ispira samo sto mene miris ubija, i to ne odmah kad ga stavim nego nakon nekog vremena. Ali mi je ricinus favorit, malo vise strpljenja treba ali se isplati!

      Избриши
    5. i ja sam od skoro pocela da koristim ricinusovo ulje ,p asi me zainteresovala sa ovom zadnjom recenicom :)...jel mi mozes reci kako ga ti koristis i sta podazumevas pod ovim"isplati se",tj.koji je efekat kod tebe...hvala unapred

      Избриши
    6. Ricinus malo zagrejem, nanesem na teme, umasiram i prenocim sa tim, pa sutradan operem kosu. Kosa je primetno sjajnija u mom slucaju i teme mi se manje masti (ne znam da li to ima logike). Dugorocno stimulise rast dlake, a i trepavica i obrva ukoliko su na nekom mestu proredjene, a i dalje postoji koren dlake (to za obrve sam se uverila), samo treba biti uporan. Koristim ga redovno 2 meseca i osecam da mi bas prija. Od srca mogu da ti preporucim blog Zdrava kosa (cija se autorka oglasila 2 komentara ispod :D ) koji je uz Tanjin, po meni bez konkurencije, i tu imas detaljno o pravilnoj nezi kose. Tanja, izvini za off! :)

      Избриши
    7. Hvala ti puno na odgovoru i na savetima.Ja se nisam setila toga da zagrejem ulje,nego sam ga onako gustog i pregustog stavila na kosu :). Ali u svakom slucaju kosa je bila bas sjajna i mekana...i ja cu biti uporna,jer bas mi treba mesto da je "ozivi".

      Избриши
    8. Ja mesam ricinus i brahm amla jer sam tako na zdrava kosa blogu procitala i odusevljena sam jer mi kosa manje opada,a i brahmi je dosta redje i jaceg mirisa pa kada ih pomesam bude jos bolje teksture i ne bude toliko jakog mirisa...devojka ima odlican blog,toplo ga preporucujem,sad sam narucila kokosovo ulje po njenoj preporuci ;)

      Избриши
  7. Divni favoriti ;) Posebno si me zainteresovala sa tom Bourjois cokoladicom jer obozavam njihov bronzer ;)

    ОдговориИзбриши
  8. I ja imam ružinu vodicu, samo od drugog proizvođača. Koristim je dva puta dnevno. Izašle su mi neke bubuljice, rekla bih da su hormonske, i čak su se načičkale u blizini brade, pa na njih nanosim ružinu vodicu nakon čišćenja i pre kreme... Evo, dve su u potpunosti "sređene", ostale su samo fleke, kojih ću se uskoro, nadam se rešiti..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Videla sam kod tebe :) meni bas prija,zahvaljujuci tebi sam je i otkrila,kada si pisala o brahmi amla ulju odmah sam ga narucila pa sam i nju :))

      Избриши