среда, 25. децембар 2013.

Beyonce - Haunted tutorijal
















Korišćeni proizvodi:
Rimmel stay matte tečni puder 103
Make up for ever full cover korektor 5
Aura senka za oči 16
Too faced smokey eyes paleta - mat crna senka
NYX  taupe rumenilo
Artdeco rumenilo 21
RVB champagne hajlajter
Artdeco magic eye liner 50 - crni kreon
Collection glam crystals 1 glitz - ajlajner sa šljokicama (essence,flormar,artdeco imaju sličan proizvod)
Essence lashmania reloaded maskara
Rimmel cappuccino 047 olovka za usne
NYX bruised karmin
Maxfactor karmin - 815 night valley red
Revlon sjaj za usne - shine city 02







16 коментара:

  1. Volim puno tvoje videe i postove, kupila sam neke proizvode po tvojoj preporuci i odusevljena sam. Samo tako nastavi :*

    ОдговориИзбриши
  2. Da li bi mogla da uradis tutorijal,sminku koju Beyonce nosi u ovim videima za najavu albuma(to su videi u kojima ona prica o spotovima,pesmama,o novom albumu uopste,ona sedi u fotelji u obicnoj beloj majici i jeans sorcu,prirodna i opustena...)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. videla sam ali tu je nasminkana tako da izgleda kao da nema sminke,imam takav video 'prirodna sminka' gde sam skinula sminku iz njenog starijeg spota :)

      Избриши
  3. Gde se mogu kupiti cala cetkice,koje si koristila u videu?

    ОдговориИзбриши
  4. Gde se mogu kupiti cala cetkice,koje si koristila u videu?

    ОдговориИзбриши
  5. Divan tutorijal <33 zanima me da li je za podocnjake i hajlajtovanje tog dela ispod ociju bolje koristiti zuti korektor ili za nijansu svetliji?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,ukoliko samo zelis da posvetlis taj deo ali nemas preterano tamne podocnjake onda ce biti dovoljan samo svetliji korektor,a ukoliko imas tamnije podocnjake zuti;)

      Избриши
  6. Da li mi mozes reci da li se puderi sa SPF faktorom lose slikaju? Kupila sam Flower Bourjois i djeluje mi slicno mojoj nijansi koze, ali na slikama, izgleda mi glava bas puno bjelja od lica! Pozdrav i divna si!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne svi,postoje razlicite vrste spf,a i ukoliko je jako mali ok se slika ali ne svi,taj se ne slika dobro cim si tako bela ili ako ga fiksiras puderom u kameni mozda se on ne slika...koristi ga preko dana,a za noc i specijalne prilike probaj nesto drugo npr healthy mix izgleda predivno na slikama ;))

      Избриши
  7. Besprijekorno odličan makeup kao i uvijek :D

    ОдговориИзбриши
  8. Tanja,htela bih da te pitam da li narucujes sa sajta feelunique i da li je bezbedno naruciti benefit proizvode sa njihovog sajta? I kako ide sve to oko carine i placanja, da li se u opste isplati narucivati? Izvini zbog ovako mnogo pitanja ali stvarno te dugo pratim i zelim da probam neke proizvode koji su mi se ucinili kao dobri ali tek sam sad smogla hrabrosti da nesto narucim. :D hvala ti puno unapred :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Narucujem sa Feeluniqua,to je najbolji i moj omiljeni sajt za kupovinu kozmetike (skroz je bezbedan i jako su profesionalni) medjutim oni nama ne salju Benefit kao sto je slucaj sa mnogim drugim sajtovima,jedino gde ga ja ponekad nadjem jeste http://us.strawberrynet.com/makeup/benefit/
      mada trenutno nemaju veliki izbor ali dobijaju cesto nove proizvode.

      pogledaj moj post inernet kupovina i tu ti sve pise,kako,sta i gde ;)

      Избриши