недеља, 2. март 2014.

OMILJENO U FEBRUARU







DERMOLAB hidratantni gel za umivanje lica
MIXA balancing cream za normalnu i kombinovanu kožu




MAX FACTOR excess volume maskara




MAX FACTOR excess intesity dugotrajni ajlajneri - crni (04) i braon (06)





CD diorshow fusion mono dugotrajna krem senka - 381 millenium



ESSENCE dugotrajna olovka za oči - 12 I have a green 





the BALM - Bahama Mama bronzer




ESSENCE karmin -07 natural beauty





DEBORAH tečni dugotrajni sjajni ruž - 6





MAKE UP FOR EVER hd tečno rumenilo - 6


                                              ESSIE - wicked


MIXA micelarni šampon za kosu
GARNIER micelarna voda za skidanje šminke


ARTDECO blusher brush premium quality



Ovde sam je uporedila sa mojim omiljenim četkicama za rumenilo - Sephora 40 (desno) i M.A.C 168 (levo).Ona je kombinacije obe,veličine je kao Sephorina,a dlake su joj kao kod m.a.c četkice,ima bolje iz oba sveta. ;)



Kao deklarisani zavisnik od You Tube često naiđem na predivne,ekstremno duhovite videe,ponekad i na prava umetnička dela ali skoro sam pronašla jedan kratki film koji me je ostavio bez teksta pa želim da ga podelim sa vama ;)

UŽIVAJTE!



I za kraj fantastična Paloma Faith uživo na Burberry reviji!



xoxo

28 коментара:

  1. Divni su ti favoriti! :) Essie lak je prelep! :) Rimmel puder trenutno isprobavam ali čini mi se da će mi odgovarati. :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni treba dugo da vidim kakav je proizvod,posle jedne upotrebe nemam neko misljenje,mene je bas prijatno iznenadio:)

      Избриши
  2. Анониман2. март 2014. 11:36

    Divnoo!!!
    Zanima me gde mogu kupiti DERMOLAB gel za umivanje? Jako mi je privukao paznju sada :DDDDD
    Veliki pozdrav, Kris

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :) U Lilly drogeriji sam ga uzela,nisam ni gledala da li imaju Dermolab u DMu ali mozda imaju :)

      Избриши
  3. Анониман2. март 2014. 11:58

    Vecinu proizvoda sam i sama probala i delim tvoje misljenje, osim essence karmina,essie laka i dermolab gela koje bukvalno sutra planiram da kupim :D :D Koja je cena dermolab gela i gde se moze kupiti??? Takodje,delim tvoje misljenje za blush cetkice,savrsene za tako male pare :DD Pozdravv
    Tamara

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ostali proizvodi su sjajni:) U Lilly drogeriji sam ga uzela,negde oko 1500 je bio.
      pozz :D

      Избриши
  4. Essence ruž je super, ali Deborah stain mi se nikako nije dopao. Nekako mi je tekstura čudna i grudvičasta.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E bas steta,kao sto vidis na mojoj ruci ne izgleda najbolje ali na usnama savrseno,nisam stigla tako da ga slikam ali drugi put.

      Избриши
  5. Sve mi se sviđa, a baš imam želju da probam Mixa kremicu, za ruke mi se odlično pokazala :)

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман2. март 2014. 13:54

    stvarno odlična selekcija favorita! :D mnoge od njih želim isprobati :)
    a one koje i sama volim su Essence ruž, essence long lasting olovka - samo u drugima nijansama :D
    Essie lak je prediiivan <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas uzivam u ovim proizvodima,karmina ima u jos lepsim nijansama ,planiram da probam jos koju ali nazalost izbor nijansi olovke za oci je bas smanjen,steta :(
      jaoooo,jeste,ne skidam ga do proleca ;)

      Избриши
  7. Opet dodato u spisak nekoliko stvari :) Odlican izbor favorita. Svidja mi se sto izdvajas i skuplje i jeftinije proizvode tj. ne izdvajas samo jednu kategoriju, jer na kraju, cena ne mora biti merilo, u to sam se vise puta uverila.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Opet ;) heheee ..ja sam nabavila onu keratin masku sto si recenzirala ali jos nisam stigla da probam ali jedva cekam :D
      Cena nije merilo,pogotovo danas kada je ogroman izbor proizvoda.

      Избриши
  8. Cao... Tvoj blog tj. video clipove sam otkrila pre 5 dana, sasvim slucajno na YT. Do sad sam odgledala skoro sve i sve sto mogu da kazem o vidjenom je u superlativu. Vrlo korisno i edukativno. Pogotovo za mene! :) Moj slucaj je takav da imam jako dobru sminku, koju toliko malo koristim da me je sramota. Jednostavno ne znam, jer nikada se nisam ni trudila da naucim. To nije u korelaciji sa mojim obrazovanjem i sposobnostima, tacnije - nisam degen, ALI... :) Imam lice jako cisto i bez bubuljica, ali bih volela da naucim lepo da se nasminkam, ten pogotovo. Godina sam koristila Diorskin Airflash sprej puder, koji sam stavljala tako sto ga naprskam i razmazem prstima. Onda sam koristila YSL koji ima cetku na pakovanju pudera i manje vise sam se snalazila sa njim. Sada imam Guerlain ( http://www.jasmin.rs/linija.asp?k=1&id=5754&lin=GUERLAIN%20PARURE%20DE%20LUMIERE%20CREME%20FDT ) za koji mi je neophodna cetkica koju nemam, i treba da kupim, ALI... ne znam koja bi bila najbolja. Imam samo jednu veliku cetku za puder (G.Armani) i nju koristim za Guerlain Meteorite Perle... Dopadaju mi se Artdeco, bar za pocetak, i dvoumim se izmedju ove http://www.artdeco-cosmetics.cz/category/412-Perfect-finish-powder-brush-p412.html i ove http://www.artdeco-cosmetics.cz/category/234-Foundation-Brush-p234.html . Bila bih ti jako zahvalna ako bi mi pomogla da se odlucim koju da izaberem.
    Izvinjavam se svima i nadam se razumevanju na ovako opsirnom pisanju, razlog je samo da bih bila bolje shvacena. Hvala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cao,sminkanje je rutina pocnes od osnovnog i dodajes svaki put nesto novo,moji tutorijali sluze pre svega kao inspiracija,da se igrate sa sminkom kao i ja jer je pre svega jako zabavno i opustajuce,a opet nama zenama donosi neku dozu samopouzdanja :) Prvu cetkicu koju si linkovala imam i zaista je sjajna,daje dosta prirodan izgled pudera,cak ga i malo stedi,moja omiljena je ecotools kabuki pokazivala sam je ovde https://www.youtube.com/watch?v=Kl0pcUHBqMY imam je nekih 6 godina i koju god da probam nista,uvek joj se vratim:)
      Reci mi kakva ti je koza,kakav je airflash,ja ga zelim godinama:)

      Избриши
    2. Pre svega, hvala ti na ovako detaljno-iscrpnom odgovoru. Tvoji video tutorijali su me zaista podstakli da skinem prasinu sa svog kofera za sminku, i verujem da to zvucni u stilu "verovali ili ne... :) U prilog tome ide i cinjenica da nemam cetkice (za oci nijednu), jer da sam koristila sminku intenzivnije, ukapirala bih da su mi cetkice preko potrebne... :) Kabuki Ecotools mi nije uspelo da pronadjem u BG i NS. Jako je zelim nakon sto sam videla kako ti dobro radis sa njom, ALI... :( Skroz sam u konfuziji oko kupovine cetkica... Dodatnoj zbunjenosti doprinosi sto za svaku cetkicu postoje argumenti - i ZA i PROTIV. Zelim najbolje za sebe, ali ne znam da li da uzmem M.A.C., ili Inglot ili Artdeco, ili... Ne kupuju mi se iste cetkice od po nekoliko proizvodaca - pa da eksperimentisem, jer su mi potrebne samo za moju licnu upotrebu... :(
      Koza mi je umereno suva, i ako je nezno tretiram (bez pilinga, maski, jakih sredstava) ona mi ne zadaje nikakav problem. Moja nega koze lice ukljucuje: Dior Capture Totale multi perfection concentrated serum,jako jeftina pantenol krem-gel krema, koja mi je sacuvala mnogo para, i obicna voda. :) Pre pantenola sam uglavnom koristila Dior i Clarins, dok koza nije rekla STOP u vidu burnih reakcija i crvenila a novcanik se duplirao od srece. :)
      Dior Airflash sam koristila trecinu svog zivota, nijanse 200, 300 i 400, i pokrivena cena godina. :) Jako je lagane strukture, sa lakocom sam ga nanosila prstima (da sam imala pameti pa da koristim cetku verovatno bi bilo i jos finije) i nemam nijednu primedbu. Pakovanje je 70ml i jako dugo traje... Veoma dugo sam ga koristila i nikada mi se nije desilo da se sprej zapusi-pokvari pa da ne mogu da ga koristim.
      Btw kako prolazis sa free sample u Srbiji, da li moras da ih moljakas, prevrcu ocima, "nemaju"? :) Takva je moja situacija, a recimo moja sestra koja zivi u Londonu pola godine koristi kupljene proizvode a pola uzorke. :-)

      Избриши
    3. M.a.c ima najbolje cetkice za oci,Sephora za lice,Ecotools su najbolje od sinteticke dlake,a za manje pare. Imaju ih i nekim apotekama cak i u Idea supermarketu npr u Uscu.
      Mozes i preko neta da ih narucis,feeunique.com ima sjajan izbor.
      Hvala za iscrpan odgovor za tip koze,ubedila si me da ga uzmem :) uvek sam se bojala oko trajanja,cepa itd.
      Kad kupim nesto u Sephori i Jasminu uvek mi daju par puta sam cak trazila uzorak odredjenog proizvoda ako imaju daju mi mada znam da u nekim drzavama mozes da trazis uzorak pudera i daju ti bez ikakvog uslovljavanja,ovde se to nikada nece desiti.Kao sto imamo problem sa vracanjem proizvoda itd

      Избриши
  9. Taj Essence karmin koristim od kako se pojavio i mnogo ga volim, super mi je :) I ostali favoriti su ti divni, kao i uvek :)

    ОдговориИзбриши
  10. ta artdeco četka je stvarno super :))
    dopada mi se essence karmin :)

    ОдговориИзбриши
  11. Uh svega finog ovdje :) moram isprobati ovaj mixa sampon i garnier micelarnu...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kao sto sam rekla u videu,ti proizvodi su jako losi,ne bi bacalaq pare da sam na tvom mestu!

      Избриши
  12. Bas si nam nedostajala, nije te dugo bilo :-) meni super odgovara Garnier Miceralna voda, ne mogu da verujem da nekom ne. Super si, jedva cekam novi video:-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svi smo različiti,zato ja obožavam L'oreal dok je neki mrze..tako je sa svim proizvodima,neko obožava,a neko mrzi:)

      Избриши
  13. Анониман7. март 2014. 08:48

    Najdivnije stvorenje Tanjice :D volela bih da te upoznam :) DEFINITIVNO NAJBOLJI BLOGER U SRBIJI. Garnier Micellar sam probala i baš mi odgovara, ne slepi mi lice, lepo skine šminku sa dva tufera, a ja se baš svakodnevno šminkam i koristim najjače maskare. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaooo koji kompliment :D pa HVALA NAJLEPSE! ♥
      lepo je sto ti odgovara,meni nikako,nista ne skine :(

      Избриши