недеља, 30. март 2014.

ROSE GOLD LOVE



Sigurna sam da znate koliko obožavam roze zlato...imam nakita,obuće,šminke u toj nijansi i sada sam nabavila još jednu bočicu laka za nokte sa punooo ružičato zlatnih šljokica :)

Ovaj China Glaze lak je deo PINK OF ME kolekcije, napravljen je kao nadlak, nije dovoljno gust da bi se sam koristio ali je preko bilo kojeg drugog laka predivan! 

Kombinovala sam ga sa svakakvim nijansama...od belog od crnog ali ovaj put sad se odlučila za pravu prolećnu kombinaciju sa pastelno lila bazom i njim preko.

Kako vam se čini?

Ja sam se zaljubila :D





MAX FACTOR max effect mini nail polish - 30 Chilled Lillac


CHINA GLAZE - I Pink I Can












xoxo

12 коментара:

  1. Super mi je ova kombinacija mada mi je i svaki zasebno prelep :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pastelni lila koji sam koristila kao bazu je predivan sam,jako elegantan :)

      Избриши
  2. Divno!! Sviđa mi se kako si ih iskombinovala. Mada sam prestala da mažem nadlake sa gliterom, prave su muke da ih skinem posle..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj jesu,katastrofa za skinuti ali ja ih obozavam,ne mogu da in ne nosim:)

      Избриши
  3. divna je kombinacija <3
    i ja volim rozo zlato, divno mi je :)

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман31. март 2014. 12:00

    jako slatko :D i proljetno <3

    ОдговориИзбриши
  5. Imam jedno pitanje za tebe koje bas nema veze sa ovim postom... :/ cini mi se da si jednom prilikom rekla da se healthy mix puder ne slika lepo? I da li mozes da mi preporucim neki puder koji ce na slikama dobro izgledati? Imam problem da na svim slikama izgledam sivo , pa ne znam da li je problem u puderu ili u mojoj kozi... :D inace , redovno te pratim, divna si, samo tako nastavi ! :) :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Healthy mix se slika predivno,jako je fotogenican,o Garnier BB kremama sam pricala da se lose slikaju. Rimmel puderi izgledaju prelepo na slikama,Max factor,Loreal...mozda je i do pudera,mozda oksidira na tvojoj kozi,tada bronzer i rumenilo dobro dodju.

      Избриши