понедељак, 7. април 2014.

MAX FACTOR COLOR ELIXIR sjajevi za usne



MAX FACTOR COLOR ELIXIR sjajevi za usne dostupni od 01.04. u našim drogerijama, dostupno je 9 nijansi po ceni od 976 rsd.

Da počnemo od pakovanja jer su uradili sjajan posao, nikad bolji...klasično pakovanje za sjajeve, sa sunđerastim aplikatorom ali zbog težine i zlatnih detalja i jednostavnosti deluje dosta luksuznije.

Sama tekstura  je jako sjajna ali nemaju nikakve šljokice niti reflektujuće čestice, nisu teški više imaju teksturu balzama za usne i još hidriraju usne. Iako su tako lagani ne klize sa usana, ne razlivaju se preko ivice usana. 

Nisu izuzetno pigmentovani ali sasvim dovoljno da istaknu usne i da izgledaju što prirodnije.

Trajanje im je zavisi od vas, na meni traju par sati ali ako jedem i pijem skinu se mada meni nije problem da ih popravim. Preko karmina jako lepo klize, ne menjaju mu teksturi niti boju samo daju predivan sjaj. Usne izgledaju dosta punije sa njima iako nemaju šljokice.



Najlakše ih je opisati  kao novu i poboljšanu verziju njihovih silk gloss sjajeva koje više ne proizvode, a ja sam ih obožavala. Celu srednju školu sam ih koristila čak sam omiljenu nijansu (bejbi rozu) kupila bar 6 puta.




Imam četiri nijanse i kao uvek nemam ništa na usnama, samo njih i to po jedan sloj :





30 CAPTIVATING RUBY - klasična crvena, ni previše žuta ni plava, idealna. Ova nijansa ima najveću pigmetaciju od svih koje imam. Izgleda prelepo i jako prirodno na usnama.





45 LUXURIOS BERRY - ljubišasto roza sa dosta plavih podtonova. Ova nijansa ima najmanju pigmentaciju ali na usnama izgleda prelepo, izuzetno prirodno, samo istakne prirodnu boju usana.





25 ENCHANTING CORAL - predivna boja breskve i moja omiljena od svih, što nije baš iznenađujuće jer znate koliko volim breskaste nijanse na usnama. Savrsena nijansa za proleće.





10 PRISTINE NUDE - ova nijansa je savršena nude nijansa za sve sa mojom bojom koze, dosta je teško naći ovako svetlu nijansu. I obožavam je, dosta često je nosim (što je inače retko, ja i nude usne), sviđa mi se i kako mi stoji. 
Samo kao što vidite na slici istakne mi sve pore na usnama (što je uočljivo samo iz velike blizine) ,a ja taj problem imam sa svim nude sjajevi za usne tako da mislim da je to više do mojih usana nego do sjaja.



30,45,25,10 - jedno do drugog.



Da li ste probali ove sjajeve?
Šta mislite o teksuri balzamastih sjajeva za usne?
Da li je bolja od lepljive?



Hvala na čitanju!
xoxo

8 коментара:

  1. Testirala sam nekoliko nijansi u radnji i stvarno me oduševio spektar boja. Sve su nosive! To je fascinantno! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste mada je to zato sto nema sljokica,one na dnevnom svetlu ne izgledaju najbolje.
      Fusia je pre predivan:)

      Избриши
  2. Nisam probala ali kada si ih uporedila sa SG, koji su bili i moji omiljeni - hoću! Sva 4 sjaja bi bila i moj izbor, naročito taj breskvasti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Onda moras da probas neki,ovi imaju mnogo bolji izbor boja od SG.
      Breskva je moj prvi izbor pogotovo za prolece :)

      Избриши