среда, 9. април 2014.

PROLEĆNA PASTELNA ŠMINKA tutorijal



                                           


Korišćeni proizvodi:
YSL teint radiance tečni puder
NYX HD korektor yellow
Bourjois poudre de riz de java
Sephora glitterguard prajmer 24hr
Bourjois senka za oči 17
Max factor kohl white i natural glaze
Stila smudge stick ajlajner halfmoon
Too Fcaed Naked eyes paleta - like a virgin i pink cheeks senke za oči
Max factor maskare 2000 calorie i clump dufy 
Benefit high beam hajlajter
m.a.c well dressed rumenilo
m.a.c hibiscus kiss bronzer
Deborah karmin 2
Max factor color elixir 10 pristane nude sjaj za usne - recenzija









28 коментара:

  1. Odlično. Dopadaju mi se tvoji tutorjali, pratim ih redovno. Ti to nekako radiš spontano, skromno i sve lepo objasniš nama koji smo amateri u šminkanju. A i kozmetiku koju predstavljaš je pristupačna po ceni, a i može da se pronadje na našem tržištu. Nego reci mi šta ti misliš o NYX-ovoj bazi za senke? Kupila sam onu žuću varijantu no nije reč o boji nego je l' te baze za senke treba da budu tako lepljive (ja je prvi put koristim pa nemam iskustva sa ostalim). Nekako kada stavim bazu, a posle senku ta senka mi zapinje i ne klizi mi četkica lepo po kapku? Ja sam bazu zamišljala drugačije da daje podlogu koja je glatka... Izgleda da grešim...meni je ova nyx-ova sva lepljiva? Je l' to tako treba kako bi se i senka spojila sa bazom? Hvala unapred na odgovoru. Najlepši pozdravi od Mirjane. (42. god.) :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala najlepse,jako me raduje sto ti se dopada ovo sto radim :)
      Sto se tice baze,nema pravila.lepljive su super ako treba neka jaca senka (puna sljokica) da se bolje zalepi ali ako hoces da se glatno sjedine samo posle baze stavi tanak sloj (preko celog kapka) senke u boji tvoje koze ili pudera u kamenu koji koristis i nece biti lepljiva :))

      Избриши
  2. Predivna sminka, bas je savrsena za prolece a i tebi divno stoji! Ja inace plave senke ne podnosim ali ova je bas lepa :)
    Zelim samo da te pitam za jedan savet, imam problem sa nanosenjem Loreal color infallible senkama, nekako se ne uhvate za cetkicu, sa onom od prirodne dlake nece nikako, sa vestackom i nekako ali opet nema toliko proizvoda na cetkici... Inace senke su divne i pigmentacija im je super...ali ovo stvarno ne razumem

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,nisam ni ja ali pastelno plava je nesto drugo :)
      Hoce to jer je pigment,umocis cetkicuu senku pa na ruci ili u cepu je razmazes,da lepo udje u cetkicu i da bude svilenkastija jer ima puno grudvica i tako par puta ili mozes da pokvasis cetkicu samo malo pa mozes i tako. Pigmentacija je fantasticna zato samo malo proizvoda treba.

      Избриши
  3. Obozavam kad mi od yt stigne obavestenje da si postovala video :)
    Zanimljiva sminka, neuobicajno potpuno za tebe, like it ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Pohvale za novi video. :) Nisam ljubitelj plave senke ali ovo izgleda odlicno. Htela sam da te pitam za ovaj tecni puder, deluje jako lepo. Kakvi su tvoji utisci? Trenutno sam u potrazi za nekim puderom koji nije tezak a ima lepo pokrivanje, pa ako imas predlog, bila bih ti zahvalna. :) I da, moram da ti pozelim puno srece i uspeha u daljem radu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,pastelne su uvek lakse za nositi.
      Lep je ali mi nije omiljeni ,treba mu vremena za lepo nanosenje pa me nervira.
      Gledam mesecima make up for ever HD on je prelep na kozi nego hocu da potrosim ono sto imam,Dior nude je lep,Rimmel ima lepih,imam tri videa o njima.
      hvala najlepse :)

      Избриши
    2. Hvala na odgovoru. :) Cula sam dosta o tom puderu ali sam naisla i na devojke koje su imale jako losa iskustva sa njim, tako da se dvoumim u vezi sa njim. :( Pogledacu Dior. Imam osetljivu kozu pa se trudim da pazim sta koristim. Hvala u svakom slucaju :)

      Избриши
  5. Tanjice, divna si! Ja bas nesto ne mogu da zamislim pastelne boje na sebi, tj.na kapcima, ali posto si ovo tako lepo prezentovala ja cu probati, pa mozda mi se i dopadne

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj,uvek mozes da je skidas,kada su ovako svetle,lepo otvore oci :)
      hvala :D

      Избриши
  6. Wow, bas je lepo! :D
    xx
    fashionworldbymoi.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Sve pohvale za Tanju....sva si slatka,lepa....pozitivna.....

    ОдговориИзбриши
  8. Pozdrav Tanja, da li mozes da mi kazes sta mi je sve od sminke i cetkica neophodno da se nasminkam za maturu(kako bi mi sminka duze trajala)?
    Hvala unapred :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cao,o tome sam pricala u prvom tutorijala maturska sminka - https://www.youtube.com/watch?v=SDgy0l8ICh0 i ovde https://www.youtube.com/watch?v=2-hHvKz1Obg

      Dobar puder,korektor,puder u prahu za fiksiranje,bronzer,rumenilo,senke itd. Koliko sam proizvoda ove koristila..manje vise

      Избриши
  9. Bas mi se svidja ova sminka jer je pomalo neobicna, a opet dnevna i nosiva. Raduje me sto planiras da uvedes neke senke u boji, posto to i ja zelim, a ne znam kako da ukombinujem na kapcima. Ovo cu za koji dan da probam! :-) Hvala sto nas inspirises!

    ОдговориИзбриши
  10. Tanjice divna si bas volim da te gledam :) reci mi kakvo imas misljenje o revlon colorstay puderu ako si ga nekad koristila?i kojom cetkom je najbolje nanositi takav puder?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ;) dobar je puder nego ga je jako tesko skinuti sa lica,to me je nerviralo,koristila sam tvor cetkicu,da ga lepo sjedinim sa kozom i da izgleda prirodnije:)

      Избриши
  11. Tanja, na koji nacin mozemo da te kontaktiramo povodom zakazivanja sminkanja, koliko unapred i koja je otprilike cena? :-)
    Hvala unapred :-)

    ОдговориИзбриши
  12. Tanjice, divna si!Pratim tvoje tutoriale sa uzivanjem.Spomenula si Lorealov highlighter.O kom highlighter-u je rijec? Hvala!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,Loreal lumi magique baza koju je moguce koristiti i kao hajlajter :)

      Избриши
    2. Hvala najljepse! Ja tu bazu imam ali se nisam sjetila da je koristim kao highliter.
      Super ti je ideja! Hvala ti puno! Pozdrav :)

      Избриши