среда, 15. октобар 2014.

Sajamski NEW IN


U poslednjem trenutku sam odučila da odem na Sajam kozmetike samo zbog dva proizvoda i desilo se ovo....

Međutim kupovina je bila jako uspešna, sve sam već probala i obožavam  pa da počnemo:



Razlog zbog kog sam ipak odlučila da odem jeste ova paleta (T26 smokey brown), na prošlom sam uzela moju prvu Make-up Atelier Paris paletu i obožavam je! 
Pigmentacije, tekstura...najbolja paleta koju posedujem pa sam se odlučila na još jednu (zbog popusta). I neću stati, želim sve!:D

Na istom štandu imaju i četkice, imali su i na prošlom ali ih nisam uzela (zbog čega se jako kajem), uzela sam par i fantastične su, pogotovo za ove senke.
 Brend je Nastelle (nikad čula), najveća je E12 zatim srednja L05 i mala E05. Kvalitet je odličan i kao što sam vam već spomenula, savršene su za ove senke.
I Paris Berlin body 2 četkicu za krem pudere (koje koristim na mojim mušterijama), baš sam se prijatno iznenadila što su ih imali jer su njihove četkice jako kvalitetne i razumne cene.




Zatim sam ugledala ZOYA lakove (koje nisam do sada probala).
 Uzela sam Carey (sivi) i iz PixieDust linije Stevia, odmah ih stavila i još su tu, aplikacija božanstvena, jedan sloj dovoljan....LOVE! 
Uzela sam i njihov skidač laka koji je toliko hvaljen ali vidim i zašto. 
Skine lak jako brzo i ne isušuje zanoktice.




Zatim tu je i drugi razlog zbog kog sam otišla na sajam - Eveline Celebrities tečni ajlajneri - najbolji koji sam probala. (do sada)
Uzela sam dva crna i jedan braon. 


Svratila sam i do Martinović štanda i uzela par senki.
Duo 9 sa bronzanim, jako toplim senkama  i ovu plavu 12 (ne koristim takve senke ali je bila toliko lepa, morala sam ). 
Ove senke su bolesno pigmentovane i kremaste...wow!




Konačno moja - The "Wet" Brush
Naime znate da dugo koristim i volim Tangle Teezer ali moja frizerka već par meseci koristi ovu četku i kad god odem ne mogu da poverujem da izgleda kao svaka druga četka ali tako lepo klizi kroz kosu... nisam znala da će biti na sajmu ali kad sam je ugledala, trčala sam do štanda:)




I na kraju sam svratila do Alexandra po trepavice (to mi uvek treba), uzela sam i Blush sredstvo za dezinfekciju četkica koje obožavam ali završavam pa mi treba novo. 
Uzela sam i Macadamia masku za kosu koju sam potrošila prošli mesec pa mi je trebala nova jer ne mogu bez nje. 
Uzela sam i ove kutijice za putovanja, zgodne su za kremice itd.
I Cala 503 četku za puder koju još nisam stigla da probam.



Tu je bio i NYX gde sam uzela dva karmina. 
Ludi ljubičasti iz Macaron linije 05, pakovanje je katastrofa, sve se skinulo,a imam ga tri dana ali zato karmin...divotica...pigmentovan, kremast, lagan, čak i usne ufleka.
 Uzela sam i novu nijansu iz soft matte lip cream linije karmina Transylvania. Jako tamna ljubičasta, postojana i pigmentovana samo kao sa svim karminima ove boje predhodno treba uraditi dobar piling usana.








Da li ste bili na sajmu? Šta se lepo kupili?


Ukoliko želite da detaljnije o nekom od spomenutih proizvoda, obavestite me,a ja ću rado pisati ili pričati o njima mada će te sve videti na delu u nekom od narednih videa :)


Hvala na čitanju!

xoxo

23 коментара:

  1. ja nisam stigla zbog obaveza i jako mi je zao! :-( koliko je paleta senki i gde se moze kupiti van sajma? :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisi mnogo propustila. Bila je 3600rsd,a redovno je oko 40 €. Rekle su mi na facebook, jedini njihov profil ( za koji znam ) jeste skola sminkanja make-up atelier paris pa im posalji poruku. :)

      Избриши
  2. Atelier paleta je zvijezda ovog ulova :) i meni su njihova sjenila vrhunska, a ova tvoja izgleda fenomenalno, nekoliko puta vraćam da je ponovo pogledam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista jeste,ovo je najprirodnijih tonova...od onih sto imaju. I ona tvoja plava je predivna samo ne koristim takve senke. Prvu koju sam uzela je mat sivih tonova,pozanstvena :)

      Избриши
  3. Lip Cream i Atelier paleta fantastično izgledaju. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Mozes li mi reci koliko kosta ova Atelier paleta, i moze li se naci negde u BG-u, sada nakon sajma. Ja sam zavrsila Atelier Paris skolu sminkanja u Nisu, tamo radila sa njihovim proizvodima i mogu reci da su svi vrhunski (pogotovo senke) ali je problem previsoka cena. Kod zastupnika u Nisu ova paleta kosta 43e.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sa sajamskim popustom 3600rsd mada su redovno oko 40€ kao u skoli,rekli su mi da prodaju preko facebooka ,a jedini njihov profil jeste skola sminkanja Make-up Atelier Paris ali su stvarno vredne tog novca,nema blendanja...samo stavljas i one se sjedine...nista tako jos nisam videla.

      Избриши
  5. Odlično si pazarila na sajmu :D
    Paleta sjenila i Nyx mat lip cream mi se najviše sviđaju <3

    ОдговориИзбриши
  6. Paleta mi se bas dopada da li ima da se kupi negde van sajma?
    http://sparklygoddess.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kazu na fecebooku pa predpostavljam na profilu skola sminkanja Make-up Atelier Paris...posalji im poruku pa ce ti reci sve.

      Избриши
  7. uh, lepo si pazarila! Sada kada citam i gledam slike zao mi je sto nisam videla tj obratila paznju na Wet brush. Koristim Macadamia Detangle i obozavam je, ali ne bi skodilo da probam i Wet... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Steta...bilo ih je na par standova ali mozes ih naci na www.damb.rs oni su uvoznici, meni je bolja od Macadamia cetke.

      Избриши
  8. Nisam bila na Sajmu, a najviše me interesuju ovi Eveline ajlajneri (meni na slici izgledaju kao da su sva tri crna, mada znam da je jedan braon).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni ne pise na njima nego kad se otvore (nisu pakovanje dobro uradili) ali jako su pigmentovani,postojani,klize po kapku i pristupacni nego dosta ih tesko naci osim na sajmu ...steta.

      Избриши
  9. kazem je Wet brush, čudo nad čudima! i sad kad sam odfikarila dobar deo kose, ne mogu bez ove četke

    ОдговориИзбриши
  10. Kada ce biti video ? Bilo bi super kada bi češće bili , jer si zaista odlična, pravo je uživanje gledati te.
    Pozdrav, Tamara

    ОдговориИзбриши
  11. Tanja, kakve su ove Martinovic senke, ja sam u soku koliko su pigmentovane, da li je ovo realno izgledaju kao oni Nyx pigmenti ako ne i bolje? Jesi se sminkala kakve su na kapku?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E isto ko ti pigmenti samo sto su masnije pa izgledaju intezivnije...a bolje su jer ne padaju svuda, mozes da ih kontrolises,a na kapku se prelepe,savrseno se sjedine,mozes prstom kao krem. Zaista sjajne:)

      Избриши