среда, 5. новембар 2014.

OMILJENO U OKTOBRU





NIVEA IN-SHOWER body lotion for normal skin
NIVEA 3in1 micellar cleansing water
AVENE Cleanance K cream-gel 
MACADAMIA Nourishing leave-in cream
MELLA cosmetics - happy woman collection - uljani piling za telo
REVLON Equave kids detangling conditioner


The '' WET'' Brush
EVELINE mattifying BB cream 8in1 light complexion
MAKE UP FOR EVER HD high definition pressed powder
TOO FACED Chocolate Bar paleta 
THE BODY SHOP Vitamin E overnight serum-in-oil 8h


Too Faced Chocolate Bar paleta


MAX FACTOR eye luminizer brightener fair
ESSENCE liquid ink eyeliner waterproof
ARTDECO eye brow color pen 6
ESSENCE bloom me up! shimmer powder 01 rose it up!
m.a.c lady blush  creamblend blush
CHANEL Illusion d'ombre 81 fantasme
m.a.c Naked pigment
MAX FACTOR CC stick corrects under eye circles i highlighter
NYX macaron lippie 05 violet
INGLOT 4SS četkica


NYX macaron lippie 05 violet


xoxo

17 коментара:

  1. Veliki pozdrav! Odusevljena sam tvojim radom a i energijom koju siris. Pozitivno djelujes (kada te gledam) na moje raspolozenje. :) Da li mozes da mi kazes gdje si kupila ovaj piling za tijelo? Hvala unaprijed na odg. Sve najljepse :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno,jako me raduje da to cujem:) U Lilly drogerijama,u onom delu gde stoji prirodna kozmetika ;)

      Избриши
  2. Da li bi mogla da mi predlozis neko jesenje rumenilo? Mislim na neku zagasito rozu nijansu.. Krem-roskastu.. :) Drogerijskog ranga.. I hvala...

    ОдговориИзбриши
  3. Pridruzujem se pohvalama :) i jaaako zelim ovu Too faced paletu, al nikako da odvojim pare za nju, javi ako negde bude na snizenju ;) a kupila sam mac mineralni puder u prahu, pa me zanima tvoje misljenje o njemu i ako bi mogla da mi preporucis cetku koju da koristim za njega.. Mozda seforinu kabuki ili aurinu, razmisljam se.. Sve najbolje i pozdravljamo te ja i moja Eva :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sjajna je, za shoping night (koji je bio prosli vikend) imali su 20% na sve u Sephori pa obrati paznju kad bude sledeci. Bude reklama na TVu , u novinama.
      Nazalost nisam ga probala,prejaki su njihovi puderi za mene pa ih izbegavam ali Sephora ima bas cetku za mineralni puder koja je sjajna ( a Blush u alexandru ima kopiju iste) takodje imaju i jednu ravno secenu od prirodne dlake koja je sjajna za proizvode u kamenu ili prahu ako volis full prekrivenost. Izvini ne znam brojeve jer ja moje imam godinama, a promenili su ih malo pre par meseci pa su i brojeve promenili. Puno pozdrava :)

      Избриши
  4. Zdravo! Pratim te stalno, sve pohvale za tvoj rad. :)
    Znam da nema veze sa videom, ali mi se jako svidela mindjusa na levom uvu. Mozes li mi reci gde si je uzela i koja je cena od prilike? Hvala unapred. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Divni favoriti, ti kada nesto preporucis znam da se radi o nekom divnom proizvodu. Ti i ja imamo isti tip koze, volimo slicne efekte tako da sve sto preporucis ja moram da pogledam, kada bi samo videla sta sve posedujem videla bi sigurno sve tvoje favorite unazad godinu i po dana :-) Imam par pitanja za tebe. Da li ti je bolja Nivea ili Loreal micelarna voda? Ja koristim Loreal i volim je, a ove druge iz drogerija mi ne ulivaju bas neko poverenje, s obzirom da su Garnier i Mixa ocajne. I da li si videla da nam izbacuju iz asortimana Loreal color infallible senke i Maybelline erase eye korektor.. Ja ne mogu da verujem, to su mi sigurno dva omiljena proizvoda iz drogerija :-( pre dva dana sam obisla sigurno 3 lilija i 2 dm-a ne bi li kupila neku novu nijansu loreal color infallible i onda su mi rekli da ih izbacuju, i onda kao ajde kad sam tu da kupim mij voljeni maybelline erase eye korektor i za njega su mi rekli da ga izbacuju, sve u svemu dva razocarenja u jednom danu..
    Jel znas mozda neki korektor koji je slican tom Maybelline erase eye?
    Hvala puno na svim divnim savetima i favoritima koje delis sa nama, stvarno si divna :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehhe...hvala tebi, jako mi je drago da ti odgovaraju proizvodi koje preporucujem.
      Nivea mi je malo bolja sto je iznenadjujuce jer njihovi proizvodi mi nikad nisu odgovarali.
      Napravili su haos sa tim...videla sam da su ih vratili u neke drogerije pa sad cujem da je to to,nece ih biti vise,steta...ne znam sto to rade.
      Mada je Loreal izbacio nove senke koje su sjajne, a korektora ima na feelunque.com
      Jer slican njemu nisam pronasla ;(

      Избриши
  6. Molim te napravi video kako si se nasminkala u poslednja dve videa :-) P.S. Svaka cast, stvarno se trudis i uvek nam predstavis divne proizvode i od tebe sam naucila puno toga o sminkanju <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno,mnogo me raduje da sam ti pomogla, Pa ne znam ,jako je jednostavno...ajlajner,maskara,rumenilo,karmin i naravno ten i to je to ;)

      Избриши
    2. Au, samo to, a izgleda prelep :3 hvala ti <3

      Избриши
  7. Napokon da cujem da se jos neko odusevio Nivea micelarnom jer je stvarno izuzetna :) Mozda mi je i u rangu Bioderme! Sve pohvale za nju. Kristina

    ОдговориИзбриши
  8. Da li mi mozes reci koji je bolje da kupim korektor za podocnjake?Fit me ili onaj sa sundjericicem,eraser eye mislim? Imam 33 godine i blage borice,sa suvom regijom oko ociju..Hvala unapred..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oba su jako hidratantna pa neces pogresiti ni sa jednim ali uzmi Eraser eye ako ga nadjes,izgleda da ga izbacuju ,on ima malo vecu prekrivenost :)

      Избриши