субота, 11. април 2015.

INGLOT haul


Pre par dana sam otišla do Inglota da uzmem njihove proizvode za senčenje lica o kojima konstantno slušam... naravno nisam samo njih uzela ;)


Prvo sam uzela treću paletu senki...imam dve, koje obožavam i puno koristim. Odlučila sam da uzmem senke koje nisu imali prošli put...tople, nežne nijanse i jednu teget jer nemam ništa tako u mojoj kolekciji.

Čitava paleta freedom systema je koštala 3968 rsd dok svaka senka pojedinačno košta 672 rsd.



.
.
.
.





Zatim sam uzela ono po što sam došla - HD sculpting powderi. Imaju 5 nijansi, uzela sam sve ali nažalost ne mogu svi stati u paletu freedom systema pa sam ih odlučila staviti u Z paletu, što mi je još praktičnije. 

Svaki puder pojedinačno košta 1300 rsd.  

U freedom system paletu može stati maksimum 4 pudera.




Nisam ih još uvek koristila na licu ali ovako su jako pigmentovani i mislim da će biti lepi na licu, javljam utiske čim ih probam :)


.
.
.
.

Zatim sam htela karmin koji sam videla kod jedne ruske vlogerke ali ga nažalost nije bilo pa mi je devojka koja je radila pronašla olovku u skoro istoj nijansi...




Ovaj proizvod sam dosta koristila...jako je mat i dugotrajna, dosta je slična prirodnoj boji mojih usana. Prezadovoljna sam ali i dalje želim taj karmin :)


AMC olovka za usne 24

1890 rsd

.
.
.
.


Uzela sam i pomadu za usne koju sam takodje videla kod iste vlogerke.
 Ovaj proizvod sam najviše koristila. Oduševljena sam!
Jako je prijatna na usnama...kao balzam ali daje dosta boje i divan sjaj usnama, miriše na višnje...ma pure love!


AMC lip paint 53 

1580 rsd



Videćete ove proizvode u nekom od tutorijala na delu ;)

Da li ste probali neki od ovih proizvoda?


Hvala na čitanju!
xoxo

27 коментара:

  1. Sta je z paleta? Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicna kupovina :) Mozes li ovaj puder u nijansi #501 da mi uporedis sa Ben Nye Banana puderom, ako ga imas? Ben Nye mi tiha patnja i trazim dupe za njega pre nego sto ga narucim :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvini što odgovaram na pitanje,koje nije upućeno meni,ali samo hoću da ti skrenem pažnju za Ben Nye. Njihova banana nijansa je ozbiljno žuta,tako da odgovara devojkama sa veoma žutim podtonom ili onima koji idu u solarijum. Da me pogrešno ne shavtiš,ja njega koristim i obožavam ali ja sam zaista žuta. Tako da ako nisi u nekoj od ove dve kategorije,veruj mi neće ti se svideti.

      Избриши
    2. Svaki savet je dobrodosao :) Hmmm, pa jesam zutog podtona ali ne idem u solarijum, leti pocrnim bas, bas mnogo :) Ne znam, mozda je Inglotov puder blazi tj. manje zut...

      Избриши
    3. E,pa ako imaš žuti podton kože onda će ti Ben Nye odgovarati. Pokušavam već dugo da mu nadjem neku nama pristupačniju varijantu ali mi ne ide,bar ne sa ovim što ima kod nas na tržištu ali isto možeš pogledati od Inglota Stage Sport Studio puder u prahu u žutoj nijansi. Nije kao Ben Nye ali je ok i nije tako žut pa može da odgovara većini ;)

      Избриши
    4. Odlicno :) Hvala na predlogu :) Sad kad skoknem do Bg-a svraticu do Inglota da vidim sta imaju, mozda mi se posreci pa kupim i njihov Duraline, prosli put ga nisu imali :/

      Избриши
    5. Samo ukoliko si tamnija ben nye ce ti odgovarati...koristila sam ga u Amrezy tutorijalu pa ga mozes videti na delu. Ovaj Inglot je jos zuci. Volim da ga pomesam sa 503 ali svejedno nije za moj ten.

      Избриши
  3. Inglot paleta mi odlicno izgleda, dopadaju mi se nijanse. :D

    ОдговориИзбриши
  4. 504 puder cu tako da kupim i da se konturisem... hahahahahha!!! :D

    ОдговориИзбриши
  5. Ovaj #505 mora biti moj :) je li hladna nijansa?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste...504 je skoro isti kao nyx taupe samo pigmentovaniji,a 505 je samo tamnija i jos hladnija

      Избриши
  6. Draga Tanjice, neverovatno je koliko volim ovo sto radis. Ja pomislim na nesto i ti o tome pises.. Fenomenalno. Tokom decembra sam pokusavala da kupim proizvode za sencenje ali nisam mogla da odredim boju. U NS ih nema pa se nisam usudila da kupujem na osnovu fotki...Ja imam hladan podton i svetao ten zapravo poput tebe. Koju mi boju preporucujes. Dvoumim se oko 504.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je sto je tako ispalo :) 504 je kao nyx taupe samo pigmentovanije, verovatno si videla kako taupe izgleda, koristim ga stalno u tutorijalima. 505 bi odgovorao nasem tenu samo je jaci i hladniji.

      Избриши
    2. Tako sam i mislia. Hvala. Divna si :)

      Избриши
  7. Tanjice, da li mozes da mi preporucis neki MAC karmin? :)
    prosto ne mogu da se odlucim koji bih pre (gledala sam rebel, flat out fabulous itd.) ali bi mi bilo lakse kada bi mi ti izdvojila tvojih par favorita? :)
    ps.uvek kad sam poslusala tvoju preporuku nisam pogresila, zato pitam :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Rebel bi ti preporucila za jesen ,zimu...prava berry boja
      mehr je moj omiljeni 'nude' koristila sam ga u kylie jenner tutorijalu
      flat out fabuous nemam jer imam nesto slicno ali prelepa tamnija roza
      chatterbox savrsena roza za svaki dan

      Ako volis nude nijanse angel je jako nezna i kremast,a jos jedan od mojih apsolutnih favorita please me ......
      ne znam kakve nijanse volis,cini mi se tamnije roze...onda flat out fabulous :)

      Избриши
  8. Divna kupovina! Obavezno piši utiske za pudere, a zanima me i da li je ta teget senka i na očima zaista teget, uglavnom takve povuku na sivo na očima, nikako da nađem jednu koja će zadržati i plavi ton.

    ОдговориИзбриши
  9. Pozdrav Tanja! Ti si pravo otkrice za mene, a pakao za moj novcanik :D Da bih bila malo racionalnija, napravila sam wish listu, pa cu mesecno kupovati po neki proizvod koji mi se svideo kod tebe. Da li bi mogla da mi pomognes da makar priblizno odredim nijasnu ovog rumenila ( https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11160328_10153220677793826_77690929_n.jpg?oh=326ee05d9dfd1d85b1f496020a1628b9&oe=55338B38&__gda__=1429436648_4eccb4f2685e81f229ac27bae6d44b12 ). Koja bi to nijasna bila kod nyx-a, inglot-a..? Hvala najlepse! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cao :) i meni je ovaj blog i yt...tj vi...;) Mislim da ona ima bronzer narandzasti jer je ona jako bela...Deborah mat 04 je slicno dosta ako imas ten kao ona ;)

      Избриши
  10. Jako mi se svija tvoj blog i youtube channel! Predobri postovii!! Imam modni blog koji bi se mogao svideti mnogima ,pogledaj i zaprati ako ti se svidi ;)
    ♥Kristina
    http://vrgov.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Cao Tanjice! Kazi mi,molim te, da li Inglot prodaje freedom senke pojedinacno,bez da kupim njihovu paletu,jer imam vec Z? Znam da ranije nije moglo da se kupi ako ne doneses svoju paletu,ali ne znam da li se nesto menjalo u medjuvremenu...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cao, sve iz freedom systema moze pojedinacno koliko znam,uvek je i moglo :)

      Избриши
  12. Ovi puderi za sencenje su mi prelepi,moracu i ja da kupim neki. Poseti moj blog http://pinkybeautyblog.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши