недеља, 4. септембар 2011.

Summer favorites

Ovo su proizvodi koje sam najvishe koristila ovo leto:

Puder leti ne koristim,koza mi je masna i nervira me ,tako da sam pochinjala sa hidratantnom kremom i kremom za sunchanje:

  Eucerin krema za sunchanje lica i vrata sa zashtitnim faktorom 30- nije masna brzo se upija.
Clinique hidratantna krema u vidu gela jer je masna koza brzo upija,bar moja,losion je mnogo tezi za masnu kozu,dobar je za suvu.

posle toga stavljam kremu za ochi i korektor:

Oba proizvoda su od Garniera ako imate problema sa nateknutim kapcima ili podochnjacima ova dva proizvoda su najbolja stvar na svetu,zeleni je rashladi i otvori ochi,a krem prekrije podochnjake,ja ga koristim svuda gde imam crvenilo:ispod ochiju,oko nosa,oko usana,chak mi prekrije bubuljice ali kap pochnu da izlazi,kad sazre treba neshto jache.

posle toga stavljam rumenilo:


oba proizvoda su Benefit
Posie tint je rozi lak za obraze,bukvalno,izgleda kao lak,nanosi se na obraze i mora brzo da se utrlja,traje ceo dan,izgleda kao prirodno rumenilo,preko njega stavim Highbeam koji da sjaj obrazima.

posle toga senke:

 danju koristim ove kremaste senke, vodootporne su tako da traju ceo dan. Make up for ever ja brend,mogu se naci u Sephori ali ne kod nas,nadam se da ce ih dobiti uskoro.
Svetlija je broj 13, a tamnija 15.

Uvece volim malo jachu shminku

 Prvo stavim bazu jer su mi kapci masni pa se sve pomeri.Ova baza Urban decay mi je omiljena trenutno,a ova paletica je savrshena,revlonova je i zove se Copper Spice.


Nisam neki ljubitelj sjajeva za usta,uvek su lepljivi i nerviraju me,karmin je uvek moj izbor,josh ako je rozi,savrsheno.Ovo leto mat rozi i koralni karmin je bio veliki trend ovo su moji omiljeni:







prvi je Revlon matte -strawberry suede ; Inglot slim gel - 40 ; Revlon matte - pink about it; Max factor - bewitching coral 827

I naravno lakovi za nokte :



Essence - you belong to me ; China glaze - for Audrey ; Revlon - tropical temptation.


to je to:))
Vashi omiljeni??
xoxo






Нема коментара:

Постави коментар