четвртак, 14. август 2014.

NEW IN



Ne mogu ni da se setim mog poslednjeg NEW IN posta ( a nije da nisam kupovala :D ) mislim da je konačno došlo vreme za novi.

Većina proizvoda je jako dugo na mojoj listi želja, presrećna sam što su konačno moji ;)....sve sam već i probala. Uživajte!





Počinjemo sa duty free kupovinom :


CHANEL Coco Mademoiselle  parfem koji sam želela jako dugo i konačno je moj, moram da priznam da postaje jedan od omiljenih, savršen letnji parfem.




Zatim sam uzela malo The Body Shop kozmetike da probam. Na našem aerodromu imaju skroz solidan izbor, a do sada nisam imala prilike da probam nešto od njih.
 Izabrala sam Vitamin E kremasti piling za lice, jako le nežan i odličan za pripremu kože za sledeći korak, Vitamin E uljani serum koji sam takodje uzela i on je fantastičan, namenjen je za noć, ujutru koža bude toliko hidrirana,nežna (LOVE). 
Tea Tree prajmer je ok za pore ali ništa specijalno,nisam primetila veliku razliku sa njim na koži osim malo manjih pora.


Kada smo već kod pora, ovo je prava stvar za njih - L'oreal Studio Secrets silikonski prajmer , verovatno najbolji u drogerijama ali kod nas dostupan samo na aerodromu i to u setu ( u inostranstvu ga je dosta lako naći). Kupujem ga već 5,6 put i najbolji prajmer za proširene pore,masnu T zonu....ma božanstven!



Danas su mi stigle i nove četkice, ELF, naručila sam ih sa njihovog sajta, jako su pristupačne i dosta ih hvale ali nisam ih još stigla probati tako da videćemo kako će se pokazati.



Skoknula sam i do Sephore par puta, imaju sniženje, nešto i izbacuju iz asortimana. Naravno da sam prvo otišla do Too Faced kozmetike i uzela paletu koju gledam mesecima - Chocolate Bar...iiii jaoooo.... ne znam kako bi je dočarala osim apsolutnog savršenstva...ima mat, ima sedef, ima šljokice ma ima sve! 

Uzela sam i set četkica koji jako dugo gledam i još je bio duplo jeftiniji :)).
 I Primed&Poreless puder u prahu  (tražim u kamenu već mesecima) ali i ovaj je odličan, teži za kontrolisanje ali rezultat izvanredan!



Uzela sam i Sephora smoothing & brightening korektore jer su sniženi - izbacuju ih :((((((( šteta jer su savršeni!


I konačno sam uzela MAKE UP FOR EVER HD tečni puder koji sam toliko puta htela da uzmem ali svašta sam čula ( neko ga obožava,a neko prezire) međutim meni je savršen, jedan od najboljih koji sam probala! 
Zatim CD diorshow fusion mono 661 meteore krem senka , imam već jednu i obožavam je tako da sam uzela i ovu bronzanu jer takve nijanse i najčešće nosim.
I čuveni LE BLANC DE CHANEL, koji je u principu baza za puder (ja ga koristim i samog) ....daje koži predivan sjaj (a nema čestica koje reflektuju svetlost) popuni pore, hidrira kožu, puder je postojaniji. Odličan!



Zatim sam i svratila i do m.a.c radnje da pokupim Omega senku (svetliju) i Embark (tamniju) jer sam ih potrošila, a obožavam ih. 
Uzela sam i Select Cover-up korektor koji nisam nikada probala ali Angelina Jolie u Grdani je navodno imala njega kao puder pa sam morala da ga probam i super je kao korektor ali kao puder mi se ne svidja sam, volim da ga pomešam sa Face & Body tečnim puderom, onda je savršen. 
I dodala sam još jedan pigment u moju kolekciju (koje obožavam) ovaj je Tan, boja ružičastog zlata  ( prelep na preplanuloj koži ).


Što se tiče drogerija i nisam ih nešto posećivala ali uzela sam balzam za ruke od Essenca iz Cookies&Cream kolekcije zbog pakovanja i mirisa i uživam u njoj. Odlučila sam i da probam Nivea micelarnu vodu i za sada zadovoljna.



 I da završimo ovaj post na najbolji način....sa novim cipelama ;))  
Ovo su moje nove platforme sa Asosa.






xoxo

22 коментара:

  1. Savrsenstvo :D Koja je cena Chocolate bar palete i Make Up For Ever pudera ?

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo je jako zavidan new in, a parfem se nalazi i na mojoj WL :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je trebala vecnost da ga uzmem i sad kada je konacno moj stavila sam ga svega dva puta...da ga imam sto duze:)

      Избриши
  3. parfem ovaj koristim od malih nogu, prvo od mame, a sada i svoj, mislim da je jedan od top 5 parfema ikada napravljenih, a zavidim na chocolate baru ♥ iskočiše mi oči

    ОдговориИзбриши
  4. Too faced <3
    A parfem mi je prejak, ne znam kako je tebi ljetni hehe Ja koristim Chanel chance eau tendre... Mademoisele mi je nekako nocni, ali za svako doba osim ljeta ...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehee..a meni Chance bas jako i nekako sexy...nije za mene...a ovaj mi je nekako i nezan i jak u isto vreme (ako to ima smisla)

      Избриши
    2. Jeste obicni Chance, ali eau tendre je puno blazi, prozracniji, ljetni... :) Ako nisi mislila na njega, onda njusni heh

      Избриши
  5. Predivne stvari :) Zanima me,koliko je kod nas na aerodromu the body shop serum, otprilike bar?

    ОдговориИзбриши
  6. Kakav new in,da ti pamet stane. Ne znam sta je lepse,zaista ne znam. Fenomenalni proizvodi,go girl :)

    ОдговориИзбриши
  7. Jel znas mozda gde su otprilike stajali body shop proizvodi? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim gde stoje u radnji?
      Ne secam se ali ima devojaka koje rade tamo pa ce ti pomoci.

      Избриши
  8. Uh, super! Omega je i meni jedna od najdrazih senki - deluje "nikako" ovako, ali ja za obrve jos nisam pronasla nista bolje! :)

    Javi kakve su elf cetkice - nisam imala priliku da ih probam!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, pogotovo na tvoju boju kose mada volim i da sencim pregib,da ne budu previse tople senke.
      Ove crne iz studio linije - fantasticne,toplo preporucujem ali ove belu - katastrofa koliko se linjaju.

      Избриши
  9. Aaa odlični noviteti! Too Faced paleta i MAC pigment su krasni.

    ОдговориИзбриши