понедељак, 11. август 2014.

Summer holiday beauty favorites



 Ovo su proizvodi koji su čuvali moju kožu i kosu na letovanju.
Moj najveći problem jeste to što moja koža uvek izgori mada se u principu ni ne sunčam, a tu su i pegice pa moram dodatno da pazim i naravno kosa...farbana,duga,tanka tako da je uvek potrebna dodatno zaštiti.






SEPHORA SOFTENING FACIAL MIST - leti ne mogu bez ovih osvežavajućih vodica,a pogotovo ne na letovanju. Osveže me, lepo miriše ,dosta njih i dodatno neguje kožu. 
Ovog leta sam koristila ovaj Sephorin i prilično sam zadovoljna,dugo je trajao i ima jako lep i prijatan miris. 


TOP TEN AFTER SUN 2PHASE COOLING - dvofazno sredstvo posle sunčanja za umirenje i hidrataciju kože je pravo otkriće za mene. Sadrži pantenol,vitamin E i aloe veru i spasao je moju kožu posle celog dana na jakom suncu.
     Lepo je hidrira,brzo upijajuće i umirujuće čak je malo i rashladi.


UNIQONE - prskalica za kosu koju sam toliko puta spominjala, ni na plaži ne mogu bez nje.
 Pruža zaštitu od sunca i štiti boju kose i spašava moju kosu koja se užasno mrsi. Koristim je u principu kao osvežavajuće vodice tako što prskam kosu sa njom ceo dan.


RVB anti-spot exfoliating concentrate - ovaj serum koristim već treće leto i samo tada jer je jedina stvar koja kontroliše moje pege. 
Naime nemam ja nikakav problem sa mojim pegama čak ih volim ali moje leti osim što pocrne (što mi ne smeta) nego se prošire i počnu da izgledaju kao fleke , ovaj proizvod to sprečava.
 Takodje dodatno hidrira i neguje moju kožu. Sam proizvod je dosta beo i gust ali izuzetno lagan na koži i što je najvažnije delotvoran.


MACADAMIA Nourishing Leave-In Cream - krema za hidrataciju i sjaj kose koja pruža i UV zaštitu (nije  potrebno ispirati).
Koristim je tako što malu količinu ugrejem rukama i nanesem na suvu kosu (možete i na vlažnu) i osim što joj daje prelepu teksturu, sjaj, mekoću i neuredan izgled (koji obožavam), ceo dan izgleda tako, ne dodaje težinu dlaki iako je krema i ne masti je, a kada je operem na kraju dana kosa bude kao da sam imala neku masku ,toliko mekana,svilenkasta! 
Za još veću negu i hidrataciju možete dodati Macadamia ulje u kremu i tako naneti. BIG LOVE!


RVB SKINLAB high protection spf50 - krema za zaštitu lica od sunca iliti najbolja krema za zaštitu lica od sunca koju sam do sada probala!
Spf 50 sto mi odgovara, brzo upijajuća, otporna na znoj, vodu, ceo dan je na koži, nije masna, nije teška, ispod šminke je super i sa ovom kremom koža ne može da izgori...čak i ceo dan na suncu na 51 stepen Celzijusa.


MAYBELLINE baby lips spf20 - balzam za usne za zaštitnim faktorom.
 I dalje smatram da ovaj proizvod ne neguje usni, nije ni hidratantan...uzela sam ga samo zato što je bio jedini sa zaštitinim faktorom u drogeriji i tu se dobro pokazao i nije se otopio, što je za pohvaliti.




Koji su vaši omiljeni proizvodi za zaštitu od sunca?




Hvala na čitanju!
xoxo

8 коментара:

  1. Super saveti :-) Gde kupujes ovaj serum koji sprecava pegice na suncu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. RVB proizvodi su namenjeni za prodaju u salonima, nisu u slobodnoj prodaji tako da ja i moje kupujem u kozmetickom salonu ali pola salona u Srbiji ih drzi npr svi wellness centri po najboljim hotelima u Beogradu ih koriste.

      Избриши
  2. Jednom prilikom si spominjala Dior-ovu bb kremu pa iman 2 pitanja za tebe u vezi nje.Kojem tipu koze odgovara ova bb krema i da li izaziva bubuljice(garnier-ova mi je izazvala)?Inace imam jako masnu T-zonu a obrazi mi nisu ni masni s ni suvi nego normalni.
    Hvala unapred :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesam,obozavam tu BB kremu, jako je lagana,moja koza je kombinovana (masna T zona,suvi obrazi) i stoji ceo dan ali moram je matirati u toku dana, nista mi nije izaslo na licu (ali nije mi ni od Garnier) Nije za masnu kozu,a nije ni za bas suvu..vise za normalu i kombinovanu i mora se fiksirati (najvise volim Essence all about matte puder u kamenu)

      Избриши
  3. Gde mogu pronaci ovaj uniqone sprej za kosu ......;)?

    ОдговориИзбриши
  4. Da neznas mozda koliko je ovaj leave in macadamia u eurima,i koji je ovo lak ako nije tajna? Lijep pozdrav iz BiH

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oko 4
      ovaj drecavi je china glaze flip flop fantasy ,a ovaj rozi essie lovie 😄

      Избриши